Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Πάρνωνα!

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Πάρνωνα!
Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Α.Σ. ΠΑΡΝΩΝ ,που όπως αναμενόταν, δε δυσκολεύτηκε να πάρει τους 3 βαθμούς. Με το δεξί λοιπόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Β κατηγορία ο Α.Σ. ΠΑΡΝΩΝ, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Α.Ε Μαρίου.


Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα και έδειξε τις διαθέσεις της χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 36' με σουτ του Ταμπάκου. Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις ελάχιστες φορές που απείλησαν τον ΠΑΡΝΩΝ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν από κοντινό σουτ , ο Νίκος Καρρας έδιωξε σε κορνερ.

Στην επανάληψη , το σκηνικό ήταν ίδιο , όπου παρά τις πολλές ελλείψεις της ομάδας , αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Χαμένες ευκαιρίες και πάλι με ποιο σημαντική του Θ.Πολυχρονόπουλου στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, ο οποίος ήταν και ο MVP του αγώνα. Στο 52' έγινε αλλαγή ο Τάκης Λυκούσης στη θέση του Καλλίθρακα και στο 64 ο Μπασοδημήτρης στη θέση του Μούγιου. Τα λεπτά περνούσαν και το πολυπόθητο γκολ δεν ερχοταν για να διώξει το άγχος .Αυτό έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92΄ με καταπληκτικό γκολ του Χαριζόπουλου.

Η ενδεκάδα: Νίκος Καρράς,Σταύρος Πολυχρονόπουλος,Θοδωρης Πολυχρονόπουλος,Αντώνης Μπελδέκος,Παναγιώτης Κολοβός,Βασίλης Καλλίθρακας,Τάσος Καραμεσούτης,Αντώνης Ταμπάκου,Παναγιώτης Μούγιος,Νίκος Κατσής,Κώστας Χαριζόπουλος

(Το κείμενο είναι από την ιστοσελίδα του Αγίου Πέτρου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...