Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μποροβήλος για Πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ;

Μποροβήλος για Πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ;
Ενα Σαββατοκύριακο έντονων διεργασιών και επαφών ήταν αυτό που πέρασε ανάμεσα στους προέδρους της Super League που στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας θα κληθούν να εκλέξουν τον αντικαταστάτη του Τάκη Αγραφιώτη,
σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sentragoal.gr.

Μέχρι αργά χθες βράδυ τα τηλέφωνα είχαν «ανάψει», με τον Γιώργο Μποροβήλο, του οποίου το όνομα ακούγεται ως επικρατέστερο, να προσπαθεί να διερευνήσει αν έχει την ευρύτερη αποδοχή προκειμένου να θέσει την υποψηφιότητά του.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι θετικός στην ιδέα της προεδρίας της Λίγκας, είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή με ένα μεγάλο μέρος των εμπλεκομένων της σημερινής ψηφοφορίας και αυτό που εν τέλει απέμενε ήταν η αποδοχή του Ολυμπιακού και η (τουλάχιστον) ανοχή του Παναθηναϊκού για να γίνει αυτόματα το φαβορί. Παρά το γεγονός πως αρχικά οι «πράσινοι» φέρονται κάθετα αρνητικοί στην εκλογή Μποροβήλου, η πληροφορία που διακινήθηκε πως ο Ολυμπιακός και το «ερυθρόλευκο» μπλοκ ενδέχεται να υποστηρίξει υποψηφιότητα Κομπότη είναι ικανή να αλλάξει άρδην τα δεδομένα!

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού έχει εκδηλώσει και ο ίδιος την πρόθεσή του να πέσει στον... στίβο της μάχης, ωστόσο το όνομά του είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις του αντιμαχόμενου μπλοκ. Κι όπως αναφέρει και το ρητό «όταν συναντήσεις τα χειρότερα, θα εκτιμήσεις τα καλύτερα...», σε μια τέτοια περίπτωση τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν και να πουν το «ναι» στο πρόσωπο του Μποροβήλου. Εκτός κι αν υπάρξει ανατροπή και στην περίπτωση Αγραφιώτη και ανακαλέσει την παραίτησή του, ένα ενδεχόμενο που δεν έχει ακόμη αποκλειστεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...