Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προηγήθηκε με 0-2 αλλά δεν κατάφερε να νικήσει ο Παναρκαδικός στη Ζάκυνθο ...

Προηγήθηκε με 0-2 αλλά δεν κατάφερε να νικήσει ο Παναρκαδικός στη Ζάκυνθο ...
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Παναρκαδικού, εκτός έδρας, στη Ζάκυνθο, με αντίπαλο τον Ζακυνθιακό. Αν και η ομάδα από την Τρίπολη προηγήθηκε με 0-2, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη ...
Η ιστοσελίδα ioniansports.gr μετέδωσε Live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ του Ζακυνθιακού και του Παναρκαδικού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας του 3ου ομίλου από το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
 
Ο Παναρκαδικός προηγήθηκε με 0-1 από το 15ο λεπτό. Λάθος του Βελιανίτη, η μπάλα πήκε στον Κότσειρα, ο οποίος σούταρε και κατέληξε στα δίχτυα του Χαρακτινού.
Στο 34ο λεπτό έγινε το 0-2 υπέρ του Παναρκαδικού. ο Βλαχοκυριάκος με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή σουτάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χαρακτινού.
Στο 54ο λεπτό πάσα του Πέττα, σουτ του Κωστάκη, χέρι του Δήμου. Έχει δοθεί πέναλτι στον Ζακυνθικό. Ο Καραμαλίκης στην εκτέλεση, ο οποίος ευστοχεί.
75΄: 2–2 για τον Ζακυνθιακό. Ανατροπή του Μπαρμπαρούση από τον Μπίσσα εντός περιοχή. Δόθηκε πέναλτι. Εύστοχη εκτέλεση από τον Καραμαλίκη, ξανά.

Live η εξέλιξη του αγώνα Ζακυνθιακός – Παναρκαδικός (0-1)!

Η ιστοσελίδα ioniansports.gr μεταδίδει Live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ του Ζακυνθιακού και του Παναρκαδικού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας του 3ου ομίλου από το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Παναρκαδικός προηγείται με 0-1 από το 15ο λεπτό. Λάθος του Βελιανίτη, η μπάλα πήκε στον Κότσειρα, ο οποίος σούταρε και κατέληξε στα δίχτυα του Χαρακτινού.

Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...