Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράπονα από την διαιτησία του Δημογέροντα έχει το Λεωνίδιο (vd)

Παράπονα από την διαιτησία του Δημογέροντα έχει το Λεωνίδιο (vd)
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Λεωνιδίου "το Λεωνίδιον" κ. Ευστράτιος Βερβεσός, με αφορμή τον χτεσινό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου με αντίπαλο τον Ηρακλή Βερβένων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου "Το Λεωνίδιον" πιστεύει ότι για να αναβαθμιστεί το αρκαδικό ποδόσφαιρο θα πρέπει οι ομάδες από την μεριά τους να αντιμετωπίζουν την διεξαγωγή ενός αγώνα αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος με ήθος και συνέπεια.
Θεωρεί επίσης ότι η κατηγορία χρειάζεται αξιόλογες ομάδες ώστε να γίνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό και θεαματικό. Παρατηρούμε όμως ότι αυτές οι σκέψεις ανήκουν μόνο σε εμάς και όχι στους υπόλοιπους φορείς που εμπλέκονται στην διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ή και ολόκληρου του πρωταθλήματος.
Ενώ ο σύλλογός μας αντιμετωπίζει το θεσμό με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να διεξαχθεί ένας ομαλός και αξιοπρεπής αγώνας, κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια εις βάρος μας.
Είναι λοιπόν ηθική μας υποχρέωση να προστατέψουμε την ομάδα μας και τις ιδέες μας. Είναι απαραίτητο να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα βοηθήσουμε το αρκαδικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε και θα νιώθουμε υπερήφανοι  εάν τα καταφέρουμε.
Ο σύλλογός μας σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να διεκδικήσει κάποιο αποτέλεσμα με αθέμιτους τρόπους. Το πρωτάθλημα για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός. Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν υγιή και αξιοπρεπή σύλλογο.
Όπως εμείς λοιπόν σεβόμαστε και ανταποκρινόμαστε στους κανόνες λειτουργίας μιας διοργάνωσης, έτσι έχουμε την απαίτηση αυτή μας την προσπάθεια να την σεβαστούν και οι υπόλοιποι.
Συμπεριφορές σαν αυτή του διαιτητή κύριου Δημογέροντα, δεν κάνουν κακό μόνο στην ομάδα μας αλλά γενικά στο ποδόσφαιρό μας και το οδηγούν σε πλήρη απαξίωση".
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πηγή- www.leonidion.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...