Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρό τροχαίο με διεθνείς ποδοσφαιριστές - Σώθηκαν από θαύμα! (vd)

Σοβαρό τροχαίο με διεθνείς ποδοσφαιριστές - Σώθηκαν από θαύμα! (vd)
Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι επέβαιναν σε ταξί στη Βουδαπέστη με προορισμό το αεροδρόμιο. Ράμματα Ταχτσιδης και Φετφατζίδης, νεκρός ο οδηγός του ΙΧ!
«Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους. Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ. 



Αρχικά είχαν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Φετφατζίδης είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Κιέβο είναι καλά στην υγεία και μεταφέρθηκε, μαζί με τους συμπαίκτες του σε νοσοκομείο, για να του τοποθετηθούν ράμματα στο γόνατο και στο κεφάλι. Το ίδιο έγινε και με τον Ταχτσίδη.

Το τροχαίο, όπως αναφέρουν πηγές από την Ουγγαρία, έγινε όταν διερχόμενο όχημα έφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ταξί που μετέφερε τους διεθνείς, με αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού του ΙΧ και τους μικροτραυματισμούς των Ελλήνων. 




Οι τρεις παίκτες δεν επέστρεψαν με την αποστολή της Εθνικής στην Ελλάδα, καθώς είχαν προγραμματίσει να γυρίσουν απευθείας στην Ιταλία για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν για την ώρα στην ουγγρική πρωτεύουσα...





 




Οπως φαίνεται πάντως και στο βίντεο από το δελτίο ειδήσεων, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...