Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Στήριγμα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, κερδίζει η Τιχουάνα

Στοίχημα: Στήριγμα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, κερδίζει η Τιχουάνα
Παρασκευή σήμερα και το Κουπόνι ΟΠΑΠ που έχουμε στα χέρια μας αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ορεκτικό» ενόψει ενός «καυτού» Σαββατοκύριακου με μεγάλα ντέρμπι, αλλά και τη νοκ άουτ φάση του Eurobasket. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.


Προβάδισμα για Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Φένλο – Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αν ήταν λίγο πιο τυχερή η Φένλο, θα είχε πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου Φόλενταμ, αλλά ισοφαρίστηκε ένα λεπτό πριν από τη λήξη, ενώ είχε προηγηθεί με 1-0 στο 87! Παρότι δεν έχει ενθουσιάσει με την μέχρι τώρα απόδοσή της στο πρωτάθλημα, το τελευταίο της ματς ήταν η απόδειξη ότι έχει δυνατότητες να πετύχει κάτι καλύτερο από τις έως τώρα επιδόσεις της.

Από την άλλη, φαίνεται πως η ήττα στην πρώτη αγωνιστική πείσμωσε τους φιλοξενούμενους και από τότε έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ (5-0, 4-2, 3-2). Τελευταίο «θύμα» τους η Ακίλιζ 29, αν και έκαναν πρώτα τα εύκολα δύσκολα. Προηγήθηκαν με 3-0 αλλά το τελικό σκορ ήταν 3-2 το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Ενίσχυσαν, δε, ακόμα περισσότερο την επίθεσή της, καθώς απέκτησε τον Τζάστιν Ματιέ από την Βίλεμ, ομάδα της πρώτης κατηγορίας Ολλανδίας.

Κερδίζει με Over η Στρομσγκόντσετ

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και τον αγώνα Στρομσγκόντσετ – Χάουγκεσουντ, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, βρήκε την Στρομσγκόντσετ στην 5η θέση μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που έκανε, μένοντας έτσι στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Μάρκους Πέντερσεν ο οποίος ξεκίνησε ήδη την απόσβεση πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει με την φανέλα της και αναμένεται να είναι ξανά στο αρχικό σχήμα.

Σπουδαία νίκη στην έδρα της Σταρτ με σκορ 3-1 πέτυχε πριν τη διακοπή η Χάουγκεσουντ, ανεβάζοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους οκτώ βαθμούς. Το συγκρότημα του Τζόστεϊν Γκρίνχαουντ παίζει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο κάνοντας δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων, στο αμυντικό κομμάτι όμως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έχοντας δεχτεί επτά τέρματα στα τρία τελευταία.

«Τρίποντο» η Τιχουάνα

Περνάμε στο Μεξικό, από όπου προκύπτει, επίσης, ένα από τα δυνατά σημεία της ημέρας και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Τιχουάνα – Γουαδαλαχάρα. Κάνοντας ανατροπή του εις βάρος της σκορ, η Τιχουάνα πήρε την νίκη με 2-1 επί της Μονάρκας με τα τέρματα των Χένρι Μαρτίν και Χαβιέ Γκαντολφί. Η μεγαλύτερη ανησυχία του προπονητή της Τιχουάνα, Ρούμπεν Ρομάνο, είναι ότι η ομάδα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, τη φετινή σεζόν. Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γουαδαλαχάρα, οι γηπεδούχοι θα έχουν την ευκαιρία να… καθησυχάσουν τον προπονητή τους!

Στον αντίποδα, οι παίκτες της Γουαδαλαχάρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην Τσιάπας και επικράτησαν με 4-1, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Η δεύτερη νίκη της Γουαδαλαχάρα τη φετινή σεζόν ήταν, φυσικά ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη συνοχή στη συνέχεια.

Μπορεί τη νίκη η Τουρ

Επόμενη στάση η Β’ Γαλλίας και ο «Άσσος» σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση Τουρ – Μπουργκ Περονάς. Εφτά ματς έχει δώσει συνολικά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει αήττητη Τουρ. Έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες στην αρχή του πρωταθλήματος, ακολούθησαν δύο σερί νίκες επί των Οσέρ (εντός 3-1) και Αζαξιό (εκτός 1-2), αποτελέσματα που πιστοποίησαν την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Σιμόνε. Στην 6η θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, που μετρούν 9 πόντους και στηρίζονται στην άμυνα τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι δε δέχτηκαν σε κανένα ματς περισσότερο από 1 γκολ.

Μετά τις δύο ήττες από Χάβρη και Κρετέιγ, όπου τη δεύτερη μπορούσε κάλλιστα να την αποφύγει, η Μπουργκ Περονάς πήρε και πέμπτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Σοσό. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ήρθε χάρη στην αποτελεσματικότητα που διακρίνει τους φιλοξενούμενους στην τελική προσπάθεια. Είναι μια ψυχωμένη ομάδα, παίζει με πάθος και αυταπάρνηση, ωστόσο έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, τα οποία στην πορεία της σεζόν θα γίνουν πιο αντιληπτά. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς.

Σκοράρουν στο Πεσκάρα - Περούτζια

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με ένα ματς της Β’ Ιταλίας, το Πεσκάρα – Περούτζια, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.02. Χειρότερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Σέριε Β δεν μπορούσε να φανταστεί η Πεσκάρα. Το συγκρότημα του Όντο ταξίδεψε στην έδρα της Λιβόρνο, από την οποία γνώρισε την ήττα με 4-0. Τρία γκολ δέχθηκαν τα «δελφίνια» στο πρώτο ημίχρονο από τους Βαντατζιάτο (7’ πεν, 33΄) και Σετσερίνι (41’), και ένα στο δεύτερο από τον Φεντάτο (53’). Σημαντικότατο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης έπαιξε το γεγονός πως η Πεσκάρα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο μόλις από το 4’, όταν ο τερματοφύλακάς της Φιορίλο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

 Εύκολο έργο είχε η Περούτζια στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Σέριε Β. Το συγκρότημα του Μπισόλι φιλοξένησε στην έδρα του τη νεοφώτιστη Κόμο, της οποίας επικράτησε με 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τους Ντελ Πρέτε (45’) και Αρντεμάγκνι (73’). Περιμένουμε να γίνει ένα αρκετά ανοιχτό ματς σήμερα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Goal / Goal να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...