Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκησε ... κι έμεινε ζωντανός ο Αρκαδικός!

Νίκησε ... κι έμεινε ζωντανός ο Αρκαδικός!
Μέσα σε μια εξαιρετικά διαμορφωμένη ατμόσφαιρα από τον κόσμο ο Αρκαδικός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, με πιεστικές και αποτελεσματικές άμυνες, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά τα κρίσιμα σουτ του Κολοσσού του έδιναν την δυνατότητα να διατηρείται μπροστά στο σκορ. Ο Καββαδάς με δίποντα αλλά και ο Βαν Όστρουμ με κρίσιμο τρίποντο κράτησαν την ομάδα μας στο παιχνίδι και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 18-20.


Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε διαφορετική εικόνα. Η εξαιρετική άμυνα των παικτών του Καστρίτη συνεχίστηκε, όμως βρέθηκαν λύσεις κα στην επίθεση, με τον Αρκαδικό να περνάει με το «καλημέρα» στη θέση του οδηγού στην αναμέτρηση. Το

Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για την ομάδα μας με εξαιρετική απόδοση του Καββαδά αλλά και του Λίτζιον που πήραν από το χέρι τον Αρκαδικό στην επίθεση, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 11 στο 55-44, ενώ η περίοδος έκλεισε στο 57-52 υπέρ των παικτών του Γιάννη Καστρίτη.

Στην τέταρτη περίοδο ο Αρκαδικός ήταν εξαιρετικός. Με τρία στα τρία τρίποντα στο ξεκίνημα από τον Λίτζιον και τον Τζόουνς ανέβασε τη διαφορά και έδειξε να είναι «καβάλα στ’ άλογο» στην αναμέτρηση, ενώ παράλληλα οι εξαιρετικές άμυνες συνεχίζονταν. Το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα μας να επικρατεί του Κολοσσού - και να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 36-32, 57-52, 77-67

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Καραμαλέγκος, Τζόουνς Κ. 15, Καββαδάς 15, Βαν Όστρουμ 3, Κοψαύτης, Στεφανίδης 3, Τζόουνς Τρ. 2, Νούτινεν 19, Καλλινικίδης 3, Τζουγκαράκης, Λι 2, Λίτζιον 15.

Κολοσσός (Άρης Λυκογιάννης): Λαρετζάκης 11, Μπίλης, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος, Ντέιβις 6, Γεωργαλλής, Λίντεν 5, Ρέλεφορντ 28, Αγγελάκος, Σαλούστρος 9, ΜακΓκι 4, Λιούις 3.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...