Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπερδούση: Η αθλήτρια των ρεκόρ από την Τρίπολη ... εντυπωσιάζει στην Αμερική!

Μπερδούση: Η αθλήτρια των ρεκόρ από την Τρίπολη ... εντυπωσιάζει στην Αμερική!
Σπουδαίες επιδόσεις εξακολουθεί να καταγράφει στον στίβο η αθλήτρια, από την Τρίπολη, Κατερίνα Μπερδούση , οποία σπουδάζει (University of Southern California ) και γυμνάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Μόλις λίγες ημέρες πριν, συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ, στα 3.000 στιπλ, σε αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος, στο Σηάτλ των ΗΠΑ.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για το πανεπιστήμιο της και έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Τα 3000 μέτρα στιπλ είναι ένα καινούργιο αγώνισμα για εκείνη, αφού είχε κάνει μόνο άλλους δυο αγώνες όλη την χρόνια και αυτός θα ήταν ο τρίτος της.

«Ήμουν λίγο φοβισμένη γιατί δεν είχα προλάβει να κάνω πολλή προπόνηση στην "λίμνη", αλλά ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, άρα προσπάθησα όσο μπορούσα να ξεπεράσω τον φόβο μου, έτσι κατέληξα να κάνω 23 δευτερόλεπτα ρεκόρ που με κατέταξε στην 4η καλύτερη θέση όλων των εποχών στο πανεπιστήμιο μου» λέει η ίδια στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Την Κυριακή, στο αγώνισμα των 5000 μέτρων έτρεξε 17:03 που είναι κολεγιακό ατομικό ρεκόρ της, αφού είναι ο πιο γρήγορος χρόνος που έχει κάνει στο πανεπιστήμιο της, αυτά τα 4 χρόνια.

«Η μόνη απογοήτευση θα μπορούσα να πω πως ήταν μόνο στα 5000 που για 3 δευτερόλεπτα δεν έκανα ατομικό ρεκόρ (lifetime best). Κατά τα άλλα ήμουν πολύ ευχαριστημένη με όλο το αποτέλεσμα γιατί έτρεξα ελεύθερη και χωρίς άγχος. Απόλαυσα μετά από πάρα πολύ καιρό τους αγώνες μου» εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα στο kalimera-arkadia.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...