Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοψία Νίκα με Τζιούμη στην Τάκα | Στόχος να δημοπρατηθούν γρήγορα τα αρδευτικά δίκτυα

Αυτοψία Νίκα με Τζιούμη στην Τάκα | Στόχος να δημοπρατηθούν γρήγορα τα αρδευτικά δίκτυα

Αυτοψία στον ταμιευτήρα της λίμνης Τάκας πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη.

Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε την περιοχή συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Βουνού Αντώνη Μπιλίδα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθούν οι ενδεχόμενες ελλείψεις στο αρδευτικό έργο που υλοποιείται στην περιοχή, με στόχο να επισπευσθει η διαδικασία δημοπράτησης των αρδευτικών δικτύων, ώστε το εν λόγω έργο να παραδοθεί πλήρως λειτουργικό στους αγρότες.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ...... ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί δεν διασπείρουν τον ιό; Μόνο για τους πολίτες δίνουν οδηγίες και μιλάνε για ατομική ευθύνη. Ας περιορίσουν τις συναθροίσεις, τα συμβούλια και τις συναντήσεις.

  • problimatismenos
    problimatismenos Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    όλοι αυτοί δεν φοβούνται τον κορωνοϊό... συσκέψεις, συμβούλια συγχρωτισμός με τόσο κόσμο.. επιτέλους ας καθήσουν μέσα και αυτοί λίγο και ας περιορίσουν τις συναντήσεις. Μετά λένε για τους πολίτες. Οι άρχοντες τι παράδειγμα δίνουν. Δεν έχουν σταματήσει καμία δραστηριότητα. Σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί δεν διασπείρουν τον ιό. Αν κάποιος νοσεί και δεν έχει συμπτώματα που το ξέρει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...