Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στο χωριό Ροεινό

Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στο χωριό Ροεινό
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ροεινου Αρκαδίας << Ο ΠΑΝ >> διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό Μίσθωσης Ακινήτου του καταστήματος που βρίσκεται στην Πλατεία του Χωριού. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 στο Χώρο του Μίσθιου Καταστήματος. Επισυνάπτεται η Διακύρηξη και οι Όροι του Διαγωνισμού.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Του εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ροεινό Αρκαδίας <<Ο ΠΑΝ>> για πλειοδοτικό Διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου.

Ο εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ροεινού Αρκαδίας, που θα διενεργησεί στις 13/09/2020 ημέρα Κυριακή και από ώρα 11π. μ. μέχρι την 1 μ. μ. στο χώρο του μίσθιου καταστήματος με τους ακόλουθος όρους.

Η μίσθωση αφορά ένα κατάστημα που βρίσκεται στη πλατεία του χωριού Ροεινού Αρκαδίας.
Η πρώτη προσφορά (ετήσιο μίσθωμα) το μισθίου ανέρχεται σε 1000 ευρώ, πλέον του νόμιμου χαρτόσημου που θα βαρύνει το μισθωτή.
Διάρκεια της μισθώσεως ορίζεται τρία έτη, αρχομένη από την υπογραφή της μισθώσεως, δυναμένη να παραταθεί για επτά έτη ακόμη νόμιμα ή μονομερώς από το μισθωτή με δήλωσή του προς τον εκμισθωτή τρεις μήνες πριν από την λήξη της.
Μετά από το πρώτο έτος της μισθώσεως, το μίσθωμα θα αυξάνεται ετησίως με ποσοστό ίσο με το ποσοστό του δείκτη τιμών καταναλωτή, προσαυξημένο με μία επιπλέον μονάδα επί του καταβαλλόμενου κατά το προηγούμενου έτος μισθώματος.
4.1 Το τέταρτο έτος το μίσθωμα θα αυξηθεί με ποσοστό ίσο με το ποσοστό του δείκτη τιμών καταναλωτή, προαυξημένου με 15% επιπλέον. Μετά το πέμπτο έτος της μισθώσεως (εάν παραταθεί αυτή με οποιονδήποτε τρόπο και μέχρι τη λήξη της μισθώσεως), η αναπροσαρμογή θα γίνεται σύμφωνα με τον όρο 4 του παρόντος. Το συμφωνηθέν μίσθωμα θα προκαταβάλλεται σε δύο εξάμηνες δόσεις.
Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί ως παραδοσιακό καφενείο με δυνατότητα για παραδοσιακά παιχνίδια (δηλωτή πρέφα, τάβλι κ.λ.π), ταβέρνα – εστιατόριο, παντοπωλείο και κάθε άλλη συναφή όμως χρήση. Απαγορεύεται η μετατροπή της χρήσεως του μισθίου.
Ο μισθωτής βαρύνεται με όλες τις δαπάνες για βελτίωση και προσαρμογή του μισθίου στις ανάγκες της χρήσεως και αποκατάσταση των τυχόν φθορών και σε κάθε άλλη δαπάνη οποιασδήποτε φύσεως, μετά από προηγούμενη έγκριση του εκμισθωτού.
Ο εκμισθωτής δεν βαρύνεται με καμία δαπάνη ούτε για βελτίωση, ούτε για προσθήκη, ούτε για αποκατάσταση ζημιών από οποιαδήποτε αιτία και στην αρχή και κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.
Το μίσθιο παραμένει υποχρεωθεί ανοιχτό και διαθέσιμο για όλες τις χρήσεις του για όλο το έτος από 1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου τα Σαββατοκύριακα, και παραμονές Αργιών και Αργίες. Από 1η Μαΐου έως και 31 Οκτωβρίου όλες τις ημέρες.
Το μισθωτή βαρύνει πέραν του μισθώματος και του χαρτόσημου, το ΤΑΠ, τα δημοτικά τέλη, οι δαπάνες ύδρευσης, ΔΕΗ και λοιπές δαπάνες που βαρύνουν κατά νόμο ή κατά συνήθεια τους μισθωτές.
9.1 Τον εκμισθωτή βαρύνουν μόνο ο φόρος εισοδήματος, ο φόρος ακινήτου περιουσίας και οι τυχόν έκτακτες εισφορές σε βάρους του ακινήτου.
Ο μισθωτής θα καταβάλει κατά την υπογραφή του μισθίου ως εγγύηση ένα ετήσιο μίσθωμα.
Ο μισθωτής υποχρεούται να προβεί με ευθύνη του, δαπάνη και επιμέλειά του στην έκδοση άδειας λειτουργίας του μισθίου.
Ο μισθωτής θα συνάψει σύμβαση συνδέσεως με τη ΔΕΗ εντός μηνός από την υπογραφή της μισθώσεως.
Η μίσθωση θα κατοχυρωθεί στον πλειοδότη. Εάν δεν εμφανισθούν ενδιαφερόμενοι ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα επαναληφθεί 20/09/2020 ημέρα Κυριακή στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα κα με τους ίδιους όρους και σε τυχόν επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα την 27/09/2020 Κυριακή στον ίδιο τόπο την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην άνω πλειοδοσία υποχρεούται σε κατάθεση εγγύησης ίση με την πρώτη προσφορά ή σε μετρητά ή με τραπεζική επιταγή.

Ροεινό Αρκαδίας
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...