Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Ποταμιά και Νεστάνη ο Καρατζαφέρης: «Έγκλημα να κλείσουν κέντρα υγείας και αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία»! (vd)

Σε Ποταμιά και Νεστάνη ο Καρατζαφέρης: «Έγκλημα να κλείσουν κέντρα υγείας και αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία»! (vd)

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε την Τρίτη, ανήμερα της εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος , ο Αρκάς Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ) Γιώργος Καρατζαφέρης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ποταμιά Φαλαισίας και ακολούθως στη Νεστάνη.

Στην Ποταμιά ήταν από τις πρωινές ώρες και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Χωριού και ύστερα είχε επαφές με συγχωριανούς και κατοίκους της περιοχής.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με τη συνοδεία του, έφτασαν στη Νεστάνη όπου εκεί  συνάντησε το φίλο και συνεργάτη του, Σωτήρη Παπαγιάννη, για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» για την ονομαστική του γιορτή και να έρθει  σε επαφή και να συνομιλήσει με  κατοίκους της Νεστάνης.

Ο  Πρόεδρος του ΛΑΟΣ έφτασε στην Ταβέρνα «Ο Μαργιώλας», στις 2 μετά το μεσημέρι και παρεχώρησε συνέντευξη στο «Καλημέρα Αρκαδία» και την «Αρκαδική Τηλεόραση», απαντώντας στα ερωτήματα για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, αν θα συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία και υπό ποιες συνθήκες, σχολίασε τις Γερμανικές εκλογές, τις επαφές που έχει το κόμμα για να στηρίξει πρόσωπα στις επικείμενες εκλογές Περιφερειακές και Δημοτικές και σχολίασε το κλείσιμο υπηρεσιών στην Αρκαδία.

Δείτε το βίντεο!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...