Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Δειλά - δειλά αυξάνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα! (vd)

Τρίπολη | Δειλά - δειλά αυξάνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα! (vd)

Για την κινητικότητα στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή (9/5/2021), κάτι που τήρησαν ορισμένες επιχειρήσεις, τονίζοντας την σημασία που έχει η ημέρα αυτή.

«Η εστίαση και το λιανεμπόριο είναι αλληλένδετα και ο ένας κλάδος βοηθάει τον άλλο», ανέφερε, θέλοντας να δείξει τη μεγάλη συμβολή που είχε το άνοιγμα της εστίασης στην αύξηση της κίνησης της αγοράς, ενώ πρόσθεσε πως αναμένονται και νέα μέτρα τα οποία θα αφορούν την εστίαση αλλά και τα κέντρα γάμων κάτι που όπως είπε θα «είναι σημαντικά για την τοπική αγορά μας».

Για τα μέτρα που αφορούν το click-away και το click in shop, ο κ.Ζούζουλας ανέφερε πως επρόκειτο για μέτρα «που δυσκόλευαν τη ζωή των καταναλωτών. Σιγά- σιγά, βλέπουμε πως τα ραντεβού μπορούν να κλείνονται και στην πόρτα των καταστημάτων. […] Έχει απλοποιηθεί πλέον το ζήτημα και είναι πιο εύκολο για τους καταναλωτές μας», ενώ υπογράμμισε και το γεγονός ότι στον δικό τους κλάδο δεν παρατηρείται αύξηση των τιμών, όπως παρατηρήθηκε σε εκείνον της εστίασης, ενώ υπάρχουν και προσφορές.

Τέλος και σε σχέση με το αν η κατάργηση των sms, που θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή Παρασκευή, θα συμβάλλει στην προσέλευση περισσότερων καταναλωτών οι οποίοι μέχρι τώρα ενδεχομένως να ήταν διστακτικοί ο κ. Ζούζουλας είπε: «Όταν απλοποιείται ο τρόπος και επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας όπως ξέραμε τόσα χρόνια […] αυτό θα βοηθήσει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στα καταστήματα».

Β.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...