Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μήνυμα της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου Γονέων στο 7ο Δημοτικό: "Όσοι αδιαφορούν, να αναθεωρήσουν τη στάση τους για το καλό των παιδιών μας"

Το μήνυμα της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου Γονέων στο 7ο Δημοτικό: "Όσοι αδιαφορούν, να αναθεωρήσουν τη στάση τους για το καλό των παιδιών μας"
Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ... "Αγαπητοί γονείς,
Είναι η τελευταία δημοσίευση που κάνουμε ως εκπρόσωποι του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς το επόμενο διάστημα η διαχείριση της σελίδας και της ομάδας στο facebook θα μεταβιβαστεί στο νεοεκλεχθέν διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας όταν αυτό συγκροτηθεί σε σώμα.
Δεν θα κάνουμε ανασκόπηση των πεπραγμένων μας γιατί θεωρούμε ότι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μας κρίνουν είναι τα ίδια τα παιδιά μας, καθόσον ήταν και οι αποδέκτες όλων των δράσεών μας. Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέδραμαν των προσπάθειών μας αυτά τα 3 χρόνια, όταν τους ζητήσαμε την ενεργή και ανιδιοτελή συνεισφορά τους σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει. Ξέρετε ποιοι είστε, ονόματα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, δεν θα το θέλατε και εσείς άλλωστε.
Όμως, σε αυτό το σημείο, μια ακόμη παράλειψη εκ μέρους μας θα ήταν να μην αναφερθούμε και σε όλους αυτούς που με την απάθειά τους, την αγνωμοσύνη τους, την αδιαφορία τους και εν τέλει την μη συμμετοχή τους στην συλλογικότητα, θεωρούν ότι τα πράγματα έρχονται ως μάνα εξ ουρανού. Ως παράκληση λοιπόν σε όλους αυτούς, προτείνουμε να αναθεωρήσουν την έως τώρα στάση τους για το καλό των παιδιών μας. Όσο πιο δυνατός είναι ένας σύλλογος, όσα περισσότερα ενεργά μέλη έχει, τόσα περισσότερα μπορεί να καταφέρει…
Τέλος, ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη στην θητεία του. Παραμένουμε πάντα δίπλα σας και στην διάθεσή σας ως ενεργά μέλη του συλλόγου σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Κοινός μας παρονομαστής ήταν, είναι και θα είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και οι αναμνήσεις που μπορούμε να τους δημιουργήσουμε στα 6 χρόνια φοίτησής τους στο δημοτικό σχολείο.
Με εκτίμηση
Καρδαράς Πάνος
Νικολάου Βασίλης
Ταλούμης Αντώνης"

syllgoos

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι όπως τα λέτε. Προσθέτω μόνο την αναλγησία και την έλλειψη δράσεων καθώς και εκδρομών εκπαιδευτικών και μη από το ίδιο το σχολείο. Η πανδημία δεν είναι δικαιολογία και δυστυχώς ίσχυε και προ πανδημίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...