Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη – Τι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να πάτε μέχρι το βράδυ! (vd)

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη – Τι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να πάτε μέχρι το βράδυ! (vd)

(Για να δείτε εικόνες, πατήστε ΕΔΩ) Πολύς κόσμος έχει περάσει από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα από την Πλατεία Πετρινού για να ενισχύσει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Μία γιορτή που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Kalimera-arkadia.gr και με την ευγενική συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης.

Στη γιορτή Αγάπης που είναι σε εξέλιξη συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη για την ενίσχυση των 13 σπιτιών του συλλόγου και των 10.927 παιδιών που στηρίζει ο σύλλογος μέσω των Κέντρων Στήριξης που διαθέτει.

Ήδη, συμπολίτες μας έχουν περάσει από το σημείο και έχουν αφήσει ρούχα και τρόφιμα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς, αφού η εκδήλωση θα είναι μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Τι μπορείτε να πάτε…

· Τρόφιμα : Χυμοί, μπισκότα, κρουασάν, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες (ντοματοχυμό, τόνο , καλαμπόκι κλπ), δημητριακά , βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, μαρμελάδα, μερέντα, μέλι

· Είδη προσωπικής υγιεινής : σαμπουάν, αφρόλουτρα, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικές μαλλιών , αποσμητικά, Pampers Νο 4 & 5, μωρομάντηλα, κρέμες συγκάματος, βρεφικές ενυδατικές κρέμες.

· Είδη καθαριότητας : Σακούλες απορριμμάτων μεγάλες και γίγας, , απορρυπαντικά γενικής χρήσης και για τζάμια, dettol σπρέυ, χλωρίνες, μαλακτικά, χαρτί κουζίνας και υγείας, σφουγγαράκια, απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων

· Σχολικά είδη :

· Σχολικές τσάντες δημοτικού - γυμνασίου -λυκείου

· Τετράδια 3- 4 θεμάτων

· Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)

· Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)

· Τέμπερες - Κηρομπογιές

· Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες

· Μαρκαδόρους - Ξυλομπογιές

· Μολύβια

· Στυλό

· Γόμες

· Ξύστρες

· Διορθωτικά

· Πινέλα

· Κασετίνες

· Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα

· Φακέλους με λάστιχο

· Χαρτί Α4

· Διαφάνειες

· UHU (στικ και υγρή)

· Πλαστελίνες

· Διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων

· Ψαλιδάκια

· Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...