Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε χρόνια χωρίς τον Τάκη Κόρδαρη ...

Πέντε χρόνια χωρίς τον Τάκη Κόρδαρη ...

Η διαχειριστική ομάδα της σελίδας "ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ", ανάρτησαν το παρακάτω κείμενο, στη μνήμη του Τάκη Κόρδαρη ...

ΤΑΚΗΣ ΚΟΡΔΑΡΗΣ 09/03/2017 _ 9/3/2022.
Πέντε χρόνια πέρασαν από την μέρα που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο Τάκης Κόρδαρης.
Για εμάς ήταν ο δάσκαλός μας, ο άνθρωπος που έκανε το όραμα και την αγάπη του για την Τριπολιτσά μας πραγματικότητα, δημιουργώντας αυτή την ομάδα ,αυτή τη σελίδα. Μας έκανε συνοδοιπόρους του σε αυτό το ταξίδι στα παλιά για να ανασυρθούν μέσα από τις φωτογραφίες μνήμες. Οι παλιοί θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν και έφεραν στο σήμερα στιγμές και γεγονότα από το χτες, αλλά και η νέα γενιά έμαθε και αγάπησε την παλιά Τριπολιτσά , βάζοντας έτσι γερές βάσεις για το μέλλον.
Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ανήσυχο πνεύμα, με μυαλό ανοιχτό και προοδευτικό, άνθρωπος δίκαιος με εντιμότητα. Ήταν ο Δάσκαλος που όλοι οι μαθητές του τον αγάπησαν, έμαθαν από αυτόν πήραν γνώσεις και ήθος, ήταν πάντα δίπλα τους σαν φίλος , σαν δικός τους άνθρωπος. Ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης, που μαζί με την Κατερίνα του μεγάλωσαν δύο υπέροχα παιδιά. Τώρα πια και οι δύο τους από κει ψηλά τα καμαρώνουν και τα προστατεύουν.
Μας λείπεις δάσκαλε....Θα είναι πάντα δίπλα μας στην σκέψη και την καρδιά μας, οδηγός και παράδειγμά μας, για να συνεχίζουμε το όραμά σου, το έργο σου.
Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή σου
Αιωνία σου η μνήμη Δάσκαλέ μας....
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΤΖΙΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...