Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυξήθηκε η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην Αρκαδία σε σχέση με πέρυσι!

Αυξήθηκε η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην Αρκαδία σε σχέση με πέρυσι!

Λιγότερη γκρίνια και περισσότερο πετρέλαιο είναι φέτος τα δύο χαρακτηριστικά για τους καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης!

Η διάθεση του πετρελαίου έχει ξεκινήσει κανονικά από τις 15 Οκτώβρη και η ζήτηση είναι αισθητά αυξημένη στην Αρκαδία, σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Αρκαδίας Τάσος Κακλαμάνος.

Περιορισμένη είναι και η γκρίνια μεταξύ των ενοίκων στις πολυκατοικίες, με τους διαχειριστές να προσπαθούν να ισορροπήσουν καταστάσεις βάζοντας μικρές ποσότητες και πολλές φορές.

Ο λόγος που η κατάσταση φέτος είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι; Η επιστροφή φόρου, που φέτος είναι μεγαλύτερη, καθώς αυξήθηκαν τα όρια. Έτσι έχουν περισσότεροι το δικαίωμα να πάρουν το επίδομα θέρμανσης και συγκεκριμένα είναι ελάχιστοι αυτοί που ΔΕΝ θα το πάρουν!

Όσον αφορά στις διεθνής εξελίξεις ο Τ. Κακλαμάνος υποστήριξε ότι πάντα επηρεάζουν την τιμή του πετρελαίου, αλλά στην Ελλάδα να μην περιμένουμε αισθητές μειώσεις, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα καύσιμα είναι ακριβά επειδή η ίδια η ελληνική κυβέρνηση θέλει να είναι σε αυτά τα επίπεδα οι τιμές. Για παράδειγμα στη γειτονική Βουλγαρία η τιμή είναι στα 80 με 85 λεπτά, όπως και σε άλλες γειτονικές χώρες.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...