Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για ΚΕΠ και έργα στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου μίλησε ο Γιώργος Καρλής (vd)

Για ΚΕΠ και έργα στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου μίλησε ο Γιώργος Καρλής (vd)
Για τον απολογισμό της δράσης και την οργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου της Αρκαδικής Πρωτεύουσας μίλησε την Πέμπτη το μεσημέρι, με συνέντευξη του στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος της Τρίπολης Γιώργος Καρλής.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεταστέγαση των ΚΕΠ τόσο στην πόλη όσο και στις περιφερειακές ενότητες του Δήμου Τρίπολης, σε ιδιόκτητα δημοτικά κτίρια. Αυτό αποτέλεσε –όπως είπε- εξοικονόμηση χρημάτων και συνέβαλε στη σωστή οργάνωση και λειτουργία τους, αφού καθημερινά υποδέχονται τους πολίτες για την εξυπηρέτηση τους σε θέματα Δημοτολογίου, Ληξιαρχείου κ.α. Βεβαία οι υπάλληλοι των ΚΕΠ σε τακτά χρονικά διαστήματα συμμετέχουν σε διαφορές ημερίδες και σεμινάρια για να ενημερώνονται σχετικά με τα καθήκοντά τους.
 
Ο Γιώργος Καρλής αναφέρθηκε αμέσως μετά και για στα αναπτυξιακά έργα που έχουν υλοποιηθεί και συνεχίζουν να εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου, οπού για τρεις τετραετίες ήταν Δήμαρχος και αυτά είναι έργα οδοποιίας – αναπλάσεις – ύδρευσης κ.α μιας και η συγκεκριμένη δημοτική ενότητα, είναι μια από τις πιο παραγωγικές – αγροτικές περιοχές του Δήμου Τρίπολης.  
 

1 σχόλιο

  •         ο γκρινιάρης
    ο γκρινιάρης Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη λέμε ότι θέλουμε !!!!1 Δεν μεταφέρθηκαν ΟΛΑ τα ΚΕΠ σε δημοτικούς χώρους. Καλύτερα να έλεγε την αλήθεια: Όλα τα ΚΕΠ ΕΚΤΟΣ της ΤΕΓΕΑΣ. Και βέβαια για όσους γνωρίζουν το κτίριο που στεγάζεται καταλαβαίνουν απόλυτα γιατί συνεχίζεται η στέγαση στο κτήριο αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...