Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα κραυγή αγωνίας από τις εργαζόμενες των Goody’s που έκλεισαν στην Τρίπολη (vd)

Νέα κραυγή αγωνίας από τις εργαζόμενες των Goody’s που έκλεισαν στην Τρίπολη (vd)
Ανάστατες είναι οι εργαζόμενες των Goody’s στην Τρίπολη, τον τελευταίο περίπου ένα μήνα, καθώς στις 3 Μαρτίου έκλεισε το κατάστημα στην πλατεία Άρεως και βρέθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη, χωρίς δουλειά.
Όπως οι ίδιες εργαζόμενες υποστηρίζουν, για δεύτερη φορά στο kalimera-arkadia.gr, δεν έλαβαν ποτέ καμία ειδοποίηση από τον υπεύθυνο του καταστήματος για την εξέλιξη αυτή και επιπλέον δεν έχουν πάρει καμία απόλυση στα χέρια τους (για να μπορέσουν να εγγραφούν ως άνεργες στον ΟΑΕΔ και να διεκδικήσουν επίδομα), αντιθέτως βρήκαν ξαφνικά, τις πόρτες του καταστήματος, κλειστές.
Οι εργαζόμενες πλέον έχουν κινηθεί νομικά, έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και έχουν απευθυνθεί στην επιθεώρηση εργασίας, διεκδικώντας τους μισθούς που τους οφείλονται.
Σήμερα το πρωί (Πέμπτη, 3 Απριλίου), αφού πληροφορήθηκαν ότι ο πρώην εργοδότης τους, φόρτωνε τα πράγματα από το μαγαζί, για να τα απομακρύνει, μετέβησαν στο σημείο και με τη βοήθεια της αστυνομίας και των δικηγόρων, εφόσον υπήρχε εντολή, τα πράγματα επιστράφηκαν πάλι μέσα στο μαγαζί.
Οι εργαζόμενες δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους και μάλιστα όλα, γιατί όπως υποστήριξαν έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις και δεν αντέχουν άλλο.
Επτά άτομα βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Για δεύτερη φορά σήμερα το kalimera-arkadia.gr "ενόχλησε" τον υπεύθυνο της επιχείρησης, ώστε να φιλοξενηθεί και η δική του θέση στο site, αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση για όλα αυτά.
 

2 σχόλια

  • ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ
    ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αδικία δεν έρχεται βέβαια μόνο όταν σε απολύουν...Δεν κάνεις μούγκα όταν απολύουν τους διπλανούς σου και κοιτάς την δουλίτσα σου και μετά ψάχνεις να δεις τι σε βρήκε...

  • ΑΝΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟς ΤΟΥ  ΒΕΝΥΦΩΤΗ
    ΑΝΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟς ΤΟΥ ΒΕΝΥΦΩΤΗ Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΜΗΡΝΙΏΤΗ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ.....ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΆΦΕΙ
    ΣΤΑ Α..........................ΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...