Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

100 χρόνια Πρόσκοποι Τρίπολης!

100 χρόνια Πρόσκοποι Τρίπολης!
Μία νέα ομάδα δημιουργήθηκε στο facebook για τα 100 χρόνια των Προσκόπων της Τρίπολης. Ο αρχηγός του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης Γιάννης Παπαγεωργάκης αναφέρει σε μήνυμά του ότι «στα πλαίσια των εκδηλώσεων "100 Χρόνια Πρόσκοποι Τρίπολης" θα θέλαμε τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων σας ώστε οι προγραμματισμένες επετειακές και εορταστικές μας δράσεις να έχουν το μεγαλείο που τους αρμόζει!
Φωτογραφικό υλικό, προσκοπικές αφίσες, προσκοπικά έντυπα, προσκοπικά σήματα, στολές και λάβαρα ότι ο καθένας σας γενικότερα έχει στη διάθεσή του που μπορεί να μας βοηθήσει στη συγκέντρωση όσων περισσότερων ιστορικών στοιχείων μπορέσουμε, για τη δημιουργία ενός προσκοπικού λευκώματος του Τριπολιτσιώτικου Προσκοπισμού καθώς επίσης και για την παρουσίαση όλων αυτών σε μια προσκοπική έκθεση που ετοιμάζουμε!Επίσης όλους όσους γνωρίζετε που έστω και για λίγο φόρεσαν την προσκοπική τους στολή σε οποιοδήποτε Σύστημα της Τρίπολης κάνετέ τους μέλη της ομάδας αυτής για να συλλέξουμε όσο το δυνατόν πλουσιότερο υλικό. Ανεβάστε το υλικό αυτό στις φωτογραφίες και στον τοίχο του group με ημερομηνίες αν είναι δυνατό για να μας βοηθήσετε να το αρχειοθετήσουμε.
 
Κάθε βοήθεια και κάθε πρότασή σας θα μας φανεί πλήρως χρήσιμη!Άλλωστε όλοι μας αποτελούμε ένα κομμάτι της ιστορίας των προσκόπων της Τρίπολης την οποία θα προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε και να αναβιώσουμε μέσα από τις δράσεις που προανέφερα.
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος και στην οργάνωση των δράσεων αυτών ας επικοινωνήσουν μαζί μας...
 
Και μην ξεχνάτε.......
"Μια φορά Πρόσκοπος - Πάντα Πρόσκοπος"».
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...