Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο καιρός το Σάββατο στην Αρκαδία – Η μέρα ξεκινά με ήλιο – Που θα βρέξει!

Ο καιρός το Σάββατο στην Αρκαδία – Η μέρα ξεκινά με ήλιο – Που θα βρέξει!
Ήλιος το πρωί και βροχές μετά το μεσημέρι προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας για την Παρασκευή (11/4/2014), ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.
Στο Άστρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια το πρωί και λίγα σύννεφα στη συνέχεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, ο καιρός προβλέπεται να είναι σχετικά καλός όλη την ημέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ που δεν προβλέπει βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, από 3 ως βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, ο καιρός θα είναι καλός το πρωί, αλλά μετά ο μεσημέρι θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα κυλήσει με ήλιο και καλό καιρό, χωρίς να προβλέπονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...