Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρούσα στην ομιλία Σαμαρά στην Τρίπολη η Γορτύνια υποψήφια ευρωβουλευτής Π. Παναγιωτοπούλου

Παρούσα στην ομιλία Σαμαρά στην Τρίπολη η Γορτύνια υποψήφια ευρωβουλευτής Π. Παναγιωτοπούλου
Στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη.Η νεαρή υποψήφια συνομίλησε με πολλά στελέχη του κόμματος,καθώς και με τον περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας.Η κα Παναγιωτοπούλου με καταγωγή από την ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα από την Κοντοβάζαινα έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού:
«Σήμερα η ευρωπαϊκή μας οικογένεια ψάχνει ξανά τον εαυτό της. Αναζητά τον τρόπο που θα γίνει πιο ολοκληρωμένη η σχέση των μελών της χωρίς να χάσουν την αυτονομία τους, πιο δίκαιη και λειτουργική η κατανομή των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων, πιο ουσιαστικό το βίωμα ότι ανήκουμε όλοι ισότιμα σε αυτή.
Σ' αυτές τις εκλογές λοιπόν έχει μεγάλη σημασία να θυμόμαστε ότι μιλάμε για μια κρίσιμη αναμέτρηση για το που θα πάει η Ε.Ε και όχι για ένα ανώδυνο παιγνίδι αποστολής πολιτικών μηνυμάτων. Πηγαίνοντας προς τις κάλπες στις 25 Μαίου ας θυμηθούμε ότι υπήρξαμε πολύ κοντά σε μια εθνική τραγωδία και χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας να θυμόμαστε ότι εξαιτίας της επιμονής μας στην ευρωπαϊκή προοπτική έχουμε την πολυτέλεια του σκεπτικισμού».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...