Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαρβιτσιώτης από την Τρίπολη: «Όσοι πιστεύουν ότι οι ευρωεκλογές έχουν δημοψηφιστικό χαρακτήρα … γελιούνται» (vd)

Βαρβιτσιώτης από την Τρίπολη: «Όσοι πιστεύουν ότι οι ευρωεκλογές έχουν δημοψηφιστικό χαρακτήρα … γελιούνται» (vd)
Συνέντευξη τύπου ενόψει των ευρωεκλογών παραχώρησε την Τετάρτη από την Τρίπολη υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος είπε ότι «το διακύβευμα των ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, είναι σοβαρό και ζωντανό μπροστά μας. Και το δίλλημα είναι κατά πόσο η Χώρα θα συνεχίσει μία πορεία, μέσα στον κορμό της Ευρώπης ή θα βρεθεί στις Περιφερειακές δυνάμεις, οι οποίες αντιμάχονται την προοπτική της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.»
Άλλα σημεία της συνέντευξης του…
- «Όσοι πιστεύουν, ότι οι εκλογές αυτές έχουν ένα δημοψηφιστικό χαρακτήρα… γελιόνται»
- «Από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, όσοι νομίζουν ότι υπήρχε ένα σαφές πολιτικό προβάδισμα της αντιπολίτευσης.. αυτό δεν υπήρχε.»
- «Οι πολίτες που θα πάνε να ψηφήσουν την ερχόμενη Κυριακή, θα προσέλθουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα στις κάλπες»
-  «Τα δημοσκοπικά ευρήματα κατέρρευσαν την προηγούμενη Κυριακή.. νομίζω ότι οι πολίτες την τελευταία στιγμή αλλάζουν την  άποψή τους..  και ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας δεν απαντά στις δημοσκοπήσεις. Η καλύτερη δημοσκόπηση ήταν την Κυριακή που φάνηκαν ξεκάθαρα, πόσο οι δημοσκοπήσεις μπορούν να πέσουν έξω.»
- «Εμείς έχουμε πλέον ξεπεράσει τις δύσκολες πτυχές του μνημονίου και προτάσσουμε μεταρρυθμιστικές πολιτικές, τις οποίες αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε.. και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Τα μνημόνια ταυτίστηκαν με περικοπές, με αύξηση της φορολογίας και την μείωση των μισθών και των συντάξεων. Αυτή η εποχή έχει τελειώσει.»
- «Θεωρώ ότι πρέπει να προβληματιστούμε. Δεν είναι κάτι για το οποίο όχι μόνο δεν μας ικανοποιεί, αλλά να δούμε από δω και πέρα, πως θα το αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή ως φαινόμενο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...