Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«ΟΜΑΔΑ»: «Χρειάζεται καταστατική συνέλευση για να αλλάξει αξιώματα στη διοίκηση του Οικονομικού»

«ΟΜΑΔΑ»: «Χρειάζεται καταστατική συνέλευση για να αλλάξει αξιώματα στη διοίκηση του Οικονομικού»
Η φοιτητική αντιπαράθεση στο οικονομικό τμήμα της Τρίπολης, δεν έχει τέλος.


Η ΔΑΠ ανακοίνωσε ότι στην γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών υπερψηφίστηκε η πρότασή της, σύμφωνα με την οποία τα αξιώματα στο διοικητικό συμβούλιο θα δοθούν στις φοιτητικές παρατάξεις δίκαια και βάσει της κατάταξης που είχαν στις φοιτητικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2015 ( Πρόεδρος: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Αντιπρόεδρος: ΟΜΑΔΑ, Γραμματέας: Αριστερή Ενότητα, Ταμίας: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Μέλος: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Μέλος: ΟΜΑΔΑ, Μέλος: ΟΜΑΔΑ).
Ενώ, κάλεσε την παράταξη ΟΜΑΔΑ «να σεβαστεί την απόφαση των συμφοιτητών μας και να μην μπαίνει εμπόδιο στην δημοκρατική λειτουργία του συλλόγου φοιτητών».

Από την πλευρά της η «ΟΜΑΔΑ» επιμένει στη θέση της ότι για να αλλάξει όσα ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, δεν αρκεί γενική συνέλευση, αλλά προβλέπεται καταστατική συνέλευση, με παρόντα τα 2/3 των φοιτητών του τμήματος.
«Δεν μπορεί η ΔΑΠ που δεν έκανε γενική συνέλευση επί δύο χρόνια, τώρα που χάνει τις θέσεις της στο Δ.Σ. να θυμάται τις γενικές συνελεύσεις» λένε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η «ΟΜΑΔΑ» υπογραμμίζει ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν πάντοτε σύμφωνα με το καταστατικό το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...