Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έκοψε την πίτα της (εικόνες)

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έκοψε την πίτα της (εικόνες)
Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της Π.Ο.Ε. οι Αρκάδες αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Μετά την εμπεριστατωμένη ομιλία του Προέδρου κ.Γιαννακάκου, ο Γ.Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και τέως Γ.Γ. Π.Ε.Α., εκάλεσε στο Βήμα για ένα σύντομο χαιρετισμό τους βουλευτές Κ.Παπαηλιού και Κωνσταντινόπουλο Οδυσσέα και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Δ.Παυλή.

Στην συνέχεια εκλήθη στο Βήμα ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο οποίος είπε «είναι σοβαρότατο γεγονός, χωρίς καμία αμφιβολία, μέσα σε αυτή την κρίση, οι Αρκαδικοί Σύλλογοι να οργανώνουν τέτοιες ωραίες εκδηλώσεις. Είναι βέβαια αξιόλογο το γεγονός ότι οι Αρκαδικοί  Σύλλογοι έχουν αναπτύξει μεγάλη δράση και στην Μάνα Γη Αρκαδία αλλά και στο εξωτερικό. Ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω να στηρίζω τους απανταχού Συλλόγους της Αρκαδίας».


Και συνέχισε «είμαι συγκινημένος διότι ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία από Γενικός Γραμματέας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος επί προεδρίας του αειμνήστου Πέτρου Μουρούτσου».

Φανερά συγκινημένος ο κ.Γιαννακούρας είπε «η μέρα αυτή ας είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αειμνήστου Πέτρου Μουρούτσου για τα μεγάλα έργα που έγιναν επί προεδρίας του και την μεγάλη προσφορά του στην Παναρκαδική Ομοσπονδία όπου την ανέδειξε σε μια μεγάλη Αρκαδικής Δύναμη, η οποία  συμμετέχει στα δρώμενα της Αρκαδίας».

 Στη συνέχεια ο κ.Γιαννακούρας εξέφρασε της πιο θερμές ευχές για το νέο έτος 2016.

Ζώντας κανείς στην Αρκαδία και δη επί 10 χρόνια στα δρώμενα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας ως συνεργάτης του αειμνήστου Πέτρου Μουρούτσου και Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε., γνωρίζοντας την ειλικρινή συνεργασία, την εντιμότητα και την αγάπη για την Αρκαδία που είχαμε όλοι, είναι αδύνατον να μην νιώσει συγκίνηση ενθυμούμενος, τα πρόσωπα εκείνου του πρώτου Διοικητικού και τόσο δημιουργικού Συμβουλίου και δη εν είδει μνημοσύνου για τον αείμνηστο Πρόεδρο Πέτρο Μουρούτσο.

«Πρακτικό Εφορευτικής Επιτροπής  για τις εκλογές της 12/12/1993
pea 1
Ψήφισαν 305 εκλέκτορες των Αρκαδικών Σωματείων και εκλήθησαν τα εκλεγμένα μέλη στις 22-12-1993, από τον πλειοψηφούντα με 252 ψήφους Σύμβουλο Γεώργιο Ζαραφέτα, για τη συγκρότηση Προεδρείου, όπου παμψηφεί εκλέχτηκε Πρόεδρος αυτού ο Πέτρος Μουρούτσος, … πρώτος επιλαχών ο Βασίλειος Γιαννακάκος, Γεν. Γραμματέας Ευάγγελος Γιαννακούρας….».

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία δεν είχε ποτέ αντιπαλότητα με κανένα αρκαδικό σωματείο, ούτε και σήμερα έχει. Χρειάζεται καλή συμπεριφορά και σύμπνοια για να έχουμε στις επόμενες εκλογές 305 ψηφοφόρους, όπως είχε η Π.Ο.Ε. επί προεδρίας Πέτρου Μουρούτσου.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναγνωρίσω και να μην  ευχαριστήσω τον φίλο Ευάγγελο Γιαννακούρα, με το οποίο από το 1993 έως σήμερα διατηρούμε μια άριστη φιλική και οικογενειακή σχέση και ο οποίος ήταν και είναι πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει.

Εύχομαι στον αγαπητό φίλο Βαγγέλη και Υπουργός!!

Γεώργιος Ζαραφέτας
 τ.Αντι/δρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας  Ελλάδος
και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρκάδων     

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...