Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλόζωοι: 3.000 € για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε φόλες στην Κάρτσοβα!

Φιλόζωοι: 3.000 € για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε φόλες στην Κάρτσοβα!
Σύμφωνα με τον Φιλοζωϊκό Σωματείο Τρίπολης, "οργανωμένο έγκλημα διαπράχθηκε στην Τρίπολη, πριν από λίγα 24ώρα, όταν άγνωστος δράστης ή δράστες, εξόντωσαν με φόλες, επτά σκύλους που βρίσκονταν στο φραγμένο χώρο του Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης στην περιοχή Κάρτσοβα.
Μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων ωρών ο Πρόεδρος και οι εθελοντές του Σωματείου, βρήκαν τα άτυχα ζώα να ψυχορραγούν μπροστά στον προαύλιο χώρο από ισχυρό, κατά πάσα πιθανότητα δηλητήριο, το οποίο είχε διασκορπίσει ο άγνωστος δολοφόνος χρησιμοποιώντας κομμάτια και κεφάλια από γουρούνι.
Δυστυχώς τα σκυλάκια είναι όλα νεκρά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και εθελοντών να τα επαναφέρουν στη ζωή.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Τρίπολης, κατήγγειλε το περιστατικό άμεσα στις αστυνομικές αρχές, κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων ενώ σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, υπάρχουν βάσιμες υποψίες για τον ύποπτο αυτής της αποτρόπαιας πράξης.
Με την αρωγή των αστυνομικών αρχών, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και παρακολουθούν το χώρο όπου συνέβη αυτή η ειδεχθής πράξη το Φιλοζωικό Σωματείο επικηρύσσει τους δράστες με το χρηματικό ποσό της τάξεως των 3.000 ευρώ.
Όσοι γνωρίζουν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και μπορούν να βοηθήσουν στο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου και της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις Αρχές και το Σωματείο στην Τρίπολη.
Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας ενάντια σε αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, σε ζώα της φύσης και παραγωγικά.
Κάθε έγκλημα θα αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τις προσταγές του Νόμου και οι υπεύθυνοι θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη.
Είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί το ανθρωπόμορφο τέρας που σκόρπισε μέσε σε λίγα επώδυνα λεπτά το θάνατο, βυθίζοντας μας όλους στη θλίψη!
Ένα μεγάλο αντίο στα αγαπημένα μας ζωάκια που δεν πρόλαβαν να πάνε στις νέες οικογένειες τους.
Αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη – Εθελοντές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932839363."
 

Δίνεται αμοιβή 3.000 € (τρεις χιλιάδες) για κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία, που θα οδηγήσει σε επίσημη καταγγελία και δίωξη. Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς που ρίχνουν φόλες στις γειτονιές μας. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε αυτή την επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά, δε θέλουμε δολοφόνους να κυκλοφορούν στην Τρίπολη. Γι’ αυτό θα φέρουμε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης, που προβλέπει φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο έως 30.000 € ανά ζώο που θανατώνεται ή κακοποιείται. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να ενημερώσει την Αστυνομία ή να καλέσει τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο τηλέφωνο: 6932839363.

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

10 σχόλια

  • Μιμης
    Μιμης Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να βλεπουμε αδεσποτα στους δρομους. Προς Θεου ομως, μην τα πειραζουν καποιοι και μετα τους φταινε που αυτα τους επιτιθονται... Τα ζωα πολυ σπανια επιτιθονται ανευ λογου. Στη γειτονια μου συγκεκριμενη οικογενεια πετα συνεχεια ξυλα και πετρες στα αδεσποτα χωρις να τους εχουν ποτε ενοχλησει. Μαλιστα χτυπουσαν και τα μικρα νεογεννητα σκυλακια οταν γεννηθηκαν. Ελεος!!! Ποσο καθαρματα μπορει να ειναι?? Θα φταινε τα ζωντανα αν τους δαγκωσουν καποια στιγμη καθως τα ζωα δεν ξεχνουν ποτε???

  • αντρεας
    αντρεας Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σεις φιλοζωοι που παριστανετε τους μαγκες να πουμε, για δε παιρνετε τα τρια χιλιαρικα να φτιαξετε ενα καταγυγιο για τα ζωα; Αντι να κατηγορειτε ανθρωπους για την κατάντεια των ζωων, γιατι δεν αναλαμβανετε πρωτοβουλιες που θα αποβουν χρησιμες και πρακτικες τοσο για τα σκυλια οσο και για την ασφαλεια των τριπολιτων;;;. Μηπως αλλοι λογοι σας ωθουν σε τετοιου ειδους φιλοζωικες δημοσιευσεις;;

  • alexia
    alexia Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι δήθεν φιλόζωοι να πάρουν λοιπόν τα όμορφα σκυλάκια της Πετρινού και άλλων πολλών γειτονιών σπίτι τους γιατί δεν είναι δυνατόν να φοβάσαι να κυκλοφορείς στο κέντρο της πόλης λόγω των αδέσποτων. Κι εγώ είμαι ιδιοκτήτης σκύλου και ούτε βόλτα δεν μπορώ να τον βγάλω μέσα στην πόλη λόγω των αδέσποτων. Φιλόζωοι της πλάκας , αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι για το θέμα των αδέσποτων μπορείτε να αρχίσετε υιοθετώντας μερικά απ αυτά και στην συνέχεια βρίσκοντας έναν χώρο που να μπορεί να υποδεχτεί τον όλο και αυξανόμενο ρυθμό τους. Όσο για αυτούς με τις φόλες, η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για να τους χαρακτηρίσει επαρκώς.

  • αντρεας
    αντρεας Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπουσιανη μαρινα: Προφανως δεν εχεις πεσει θυμα αγριας επιθεσης απο τα αδεσποτα και αθωα σκυλακια στην αρεος και να τρεχεις σε γιατους στην αθηνα ανημερα χριστουγεννων σαν να μην ειχες τιποτα αλλο να κανεις τετοια ημερα. Ευχομαι να μην σου συμβει αλλα πιστευω πως ειναι προτιμοτερη η ακεραιοτητα των παιδιων που παιζουν στην πλατεια απο την ακεραιοτητα των αδεσποτων επικινδυνων σκυλιων.

  • Νικολέττα
    Νικολέττα Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    μήπως να ξεκινήσουν οι έρευνες για τους άνανδρους δολοφόνους από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ¨κ¨¨ Αντρέα;

  • χαρουλα
    χαρουλα Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε βλεπω τετοιο παθος οταν τ αδεσποτα εχουν επιτεθει σε ανθρωπους! Ο ανθρωπος τα προκαλεσε γι αυτο του επιτεθηκαν!!!! ξερω τουλαχιστον 3 περιστατικα που μεταφερθηκαν στο νοσοκομειο απο δαγκωμα σκυλου!!! δεν εγινε τοσος ντορος!

  • Κυριακος
    Κυριακος Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    επίσης "αντρέας" κυκλοφορούν και ανθρωποειδή σαν και σένα ανεξέλεγκτα και επικίνδυνα

  • Μπουσιανη Μαρίνα
    Μπουσιανη Μαρίνα Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    αντρέας: τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπεσαι ,αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη ντροπή , που υιοθετείς τέτοιες πρακτικές και μάλιστα τις εμφανίζεις και σαν κανονικές ,είναι πράξεις που δείχνουν διαστροφή και βαρβαρότητα ,λυπάμαι για όσους βρεθούν στην ανάγκη σου

  • νικ
    νικ Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ποια φυλακιση και προστιμο σκοτωμα επι τοπου και να το ταισετε στα σκυλια.

  • αντρεας
    αντρεας Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυκλοφορούν εκατοντάδες σκυλιά ανεξέλεγκτα στο κεντρο της πόλης θέτοντας σε κινδυνο την ακεραιότητα και την υγεια των συμπολιτών μας. Αν θέλουν οι υποτιθέμενοι φιλοζωοι να μην σκοτωνονται τα αδεσποτα απο απλους πολιτες, να τα μαζεψουν, να τα εμβολιασουν, να τα ατειρωσουν και μετα να βγαινουν και να λενε περι διωξης εκληματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...