Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση για την αναβάθμιση της παλιάς αγοράς στην Καρύταινα! (εικόνες)

Πρόταση για την αναβάθμιση της παλιάς αγοράς στην Καρύταινα! (εικόνες)
Σύμφωνα με το Κοινόν Καρυτινών, "έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί επισκέπτες του χωριού, εκτός από την επίσκεψή τους στο κάστρο κάνουν και μια βόλτα σε ένα μικρό ,αλλά χαρακτηριστικό τμήμα της παλιάς αγοράς. Ξεκινούν από το μαγαζί της Κικής , κατηφορίζουν, στρίβουν αριστερά , διασχίζουν το καλντερίμι που περνά μπροστά από το πρώην μπακάλικο του Δρούκα και καταλήγουν μπροστά στο Τολέδο. Αν κάποιος ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή ,θα απογοητευτεί λίγο. Υπάρχουν κάποια οικόπεδα με σκουπίδια και άχρηστα πράγματα, κακοτ...εχνίες και φθορές στο καλντερίμι και διάφορες άλλες ασχήμιες.
Ο σύλλογος κατέθεσε πρόταση στο Δήμο Μεγαλόπολης για μια,στο μέτρο του δυνατού βέβαια ,αναβάθμιση αυτού του τμήματος της αγοράς με μικρές παρεμβάσεις, επιδιορθώσεις, καθαρισμό και περιορισμένες οικοδομικές κατασκευές π.χ. η μαρμάρινη πρόσοψη στο κτίριο δίπλα από το πρώην μπαράκι της Ματούλας θα αναστηλωθεί ( 1η φωτογραφία).
Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος σε μια επίσκεψή του, μετά από πρόσκληση του προέδρου του χωριού κ. Ιατρόπουλου για διάφορα θέματα, επισκέφτηκε και την αγορά και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου μας ο οποίος του ανέπτυξε την πρότασή μας.  Τελικά ο Δήμος  συμφώνησε με αυτή την ανάπλαση και ενέκρινε ποσό για την έναρξη των εργασιών."

έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί επισκέπτες του χωριού, εκτός από την επίσκεψή τους στο κάστρο κάνουν και μια βόλτα σε ένα μ...

Δημοσιεύτηκε από Κοινόν Καρυτινών στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...