Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για "υβριστές και ταυτόχρονα "προσκυνητές" του Ανδρέα Παπανδρέου μιλά ο Οδυσσέας!

Για "υβριστές και ταυτόχρονα "προσκυνητές" του Ανδρέα Παπανδρέου μιλά ο Οδυσσέας!
Σε σχόλιό του στο facebook, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος γράφει ... "Υβριστές και "προσκυνητές" ταυτόχρονα...
Πριν από λίγο στη Βουλή, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης - αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκεί βρέθηκαν ο κ. Τσίπρας και αρκετοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Είναι οι ίδιοι, που σε κάθε ομιλία τους αναφέρονται σε αυτούς που "κατέστρεψαν την χώρα εδώ και 40 χρόνια"! Υβριστές και "προσκυνητές" ταυτόχρονα! "Μνημονιακοί" και "αντιμνημονιακοί" ταυτόχρονα! "Αριστεροί" και "δεξιοί" ταυτόχρονα! Πάνε με όλα και με όλους, αρκεί να διατηρηθούν στην εξουσία"

2 σχόλια

  • Γλανιτσια
    Γλανιτσια Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 04:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε ένα σοβαρό πολιτικό μπόι δεν διαθέτεις!
    Με αυτά που δημοσιεύεις κάθε μέρα για ότι καταλαβαίνεις και για ότι δεν καταλαβαίνεις,τα οποία είναι και τα πιο πολλά,γίνεσαι ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ !

  • ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ
    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    To έλλειμα της καρέκλας έχει τις επιπτώσεις του για την εξουσία ! Δηλαδή Οδυσσέα μετά από εσάς και εσένα προσωπικά το χάος ! Ναι αλλά την είχατε την εξουσία το 2012 και την απεμπολίσατε ! Εσύ δεν ήσουν από τους πρωτεργάτες της αποπομπής του ΓΑΠ από την πρωθυπουργία ?????? Κατά εντολή Βενιζέλου βέβαια ! Τώρα το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας δημιουργεί προβλήματα και στη "λογική ", βλέπουμε παντού προδότες και πράχτορες. Για τον απλό πολίτη είσαστε όλοι ίδιοι και όλοι συνυπεύθυνοι για την κατάντια της κοινωνίας μας και της Ελλάδας. όλοι ανεξαιρέτως. Μικροί δειλοί και μοιραίοι αντάμα παλληκάρι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...