Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η διαφορετική συνέντευξη του Κώστα Τζιούμη | Η αγάπη για το ποδήλατο, ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια και η αυστηρή κριτική της συζύγου (vd)

Η διαφορετική συνέντευξη του Κώστα Τζιούμη | Η αγάπη για το ποδήλατο, ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια και η αυστηρή κριτική της συζύγου (vd)

Μία διαφορετική, πιο χαλαρή και λιγότερο πολιτική συνέντευξη παραχώρησε στο live του «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Κατερίνα Νινιού ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Μεταξύ άλλων, είπε …

Για το αν τον φοβίζει η κριτική: «Δεν με φοβίζει καθόλου, αλλά καλό είναι τα σχόλια να γίνονται επώνυμα. Το να γράφεις ανώνυμα και να μην έχεις καμία ευθύνη, δεν είναι σωστό».

Για το πιο άσχημο σχόλιο που έχει ακούσει: «Δεν με έχει πειράξει κάποιο σχόλιο ιδιαίτερα. Τα ανώνυμα σχόλια δεν έχουν αντικειμενικότητα. Με ενοχλούν σχόλια που θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μου».

Για το τι του έχει στερήσει η ενασχόληση με την πολιτική από την προσωπική του ζωή: «Είμαστε σε μια μικρή πόλη και είμαστε όλοι γνωστοί. Δεν υπάρχει απόλυτη ιδιωτικότητα. Αυτό λίγο νιώθω ότι το στερούμε».

Για το αν νιώθει ότι λείπει στη γυναίκα και τα παιδιά του: «Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το χρόνο που έχω με την οικογένειά μου. Σημασία έχει ο ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια, παρά η ποσότητα».

Για την αγάπη του για το ποδήλατο: «Κυκλοφορώ γενικώς με το ποδήλατο. Μέσα στην πόλη, όταν το επιτρέπει ο καιρός, κυκλοφορώ με το ποδήλατο και για όλους υγείας, το συνιστώ και ως καρδιολόγος. Το ποδήλατο διευκολύνει διότι έχουμε πρόβλημα με το κυκλοφοριακό.»

Για το αγαπημένο του μέρος: «Στην Τρίπολη μου αρέσει η περιοχή στο πάρκο και προς το στάδιο και τον Αγιώργη. Είναι μια επίπεδη περιοχή, με ωραίο φυσικό περιβάλλον».

Για το τι τον ηρεμεί: «Μία βόλτα στη φύση, έχω μεγάλωσα σε ένα χωριό, όλη αυτή η παιδική ηλικία στη φύση, μου δίνει ηρεμία και αγαλλίαση».

Για την κριτική της συζύγου: «Μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική. Αυτό που μου λέει είναι ότι με στηρίζει και μου τονίζει ότι επειδή θυσιάζω πολλά πράγματα για να ασχοληθώ με τα δημοτικά, να φοροντίσω να καταφέρω αν είμαι Δήμαρχος, να κάνωπράγματα που θα μείνουν. Ο μεγαλύτερος μου κριτής είναι και θα είναι η οικογένειά μου.».

Για τα παιδιά: «Κι από αυτά ακούω κριτική. Η κόρη μου είναι 19 ετών, στο πρώτο έτος φοίτησης. Οι νέοι γενικά ζητούν ανάπτυξη και είναι χρέος όλων μας είναι να δημιουργηθούν συνθήκες για να μείνουν τα παιδιά στην περιοχή μας».

Για το τι προτείνει στους επισκέπτες της περιοχής μας: «Το κέντρο της Τρίπολης, τα πάρκα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα ορεινά μέρη, το Λεβίδι, η Τεγέα είναι πανέμορφα μέρη. Ένα Σαββατοκύριακο στον Δήμο Τρίπολης κάνει τον κάθε επισκέπτη να περάσει πολύ καλά, να δει ωραία μέρη και να γευτεί την τοπική κουζίνα».

3 σχόλια

  • Χρήστος
    Χρήστος Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΑΙΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά μην το παίζεις οτι βοηθάς την μεσαία τάξη και καλά παλίο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ και κοιτάς κέντρο αριστερά..!! Έλεος μίλα σωστά και άσε τα ψέμματα ..και τότε ίσως και δείς κανένα ψήφο..!!

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστάκη όσο και να προσπαθείς να το παίξεις χωριατόπαιδο το μπλαζέ ύφος που έχεις δε ξεπερνιέται

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...