Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 10 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Χωριά της Μαντινείας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο»

Στη Δημοτική Ενότητα Μαντινείας περιόδευσε το Σάββατο κλιμάκιο του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη. Συγκεκριμένα, πήγαν στο Κάψια, σε καταστήματα στο χωριό Καρδαρά, στις Σημιάδες, στο Κακούρι και στη Νεστάνη.
Διαβάστε περισσότερα...

Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία - Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά και σε εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Μπερτζελέτος μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφτηκαν τη Λαϊκή Αγορά της Τρίπολης και συνομίλησαν με παραγωγούς – αγρότες για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής και τη διάθεση των προϊόντων τους και το επισφαλές οικονομικό περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο καλλιτέχνης Ι. Βλαζάκης θα επιδώσει έργο του στο Δήμο Τρίπολης για το φάκελο διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021!

Τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014, στις 7.30 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης επτά ετών από της ιδρύσεώς της.
Διαβάστε περισσότερα...

Στο Λεβίδι θα βρεθεί την Κυριακή ο Κώστας Τζιούμης‏

Την Κυριακή, 11 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Tρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο», Κώστας Τζιούμης, θα επισκεφτεί το Λεβίδι για να παρακολουθήσει τη δοξολογία, την παρέλαση και τις επετειακές εκδηλώσεις. Το απόγευμα της ίδιας μέρας,
Διαβάστε περισσότερα...

Άστατος καιρός τον Μάιο μέχρι και ...

Τα δόντια του θέλει να μας δείξει ο Μάιος καθώς μετά από τις ζέστες των επόμενων ημερών, διαφαίνεται μία σημαντική μεταβολή του καιρικού σκηνικού, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας ενώ δεν αποκλείονται οι όψιμες χιονοπτώσεις στις βουνοκορφές!
Διαβάστε περισσότερα...

Καθημερινές περιοδείες από αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 αντιπροσωπεία του περιφερειακού συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις:
Διαβάστε περισσότερα...

Η σημαντική συμβολή του Δήμου Τρίπολης για την αναβάθμιση της Φιλαρμονικής

Παραπάνω από εμφανής είναι η στήριξη του Δήμου Τρίπολης, σε πολιτιστικές δομές, όπως αυτή της Φιλαρμονικής, πραγματοποιώντας βελτιωτικές δράσεις και ενέργειες για αναβάθμιση της σε φυτώριο γνώσης… για νέους επίδοξους μουσικούς.
Διαβάστε περισσότερα...

«Αλλάζουμε τα δεδομένα» - Το πάρτυ νεολαίας στο Λεβίδι και το τραγούδι του συνδυασμού (vd)!

Η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Τρίπολης με τον συνδυασμό ¨Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα¨ Νίκου Τσιαμούλου ολοκληρώθηκε στις 09-05-2014 στο Λεβίδι με πάρτυ για τη Νεολαία σε δημοφιλή καφέ της περιοχής. Η βραδιά ήταν γεμάτη ενθουσιασμό με πλήθος νέων ανθρώπων που τολμούν και θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο δήμο της Τρίπολης. Ο Νίκος Τσιαμούλος αντάλλαξε απόψεις, σκέψεις, ιδέες και άκουσε προσεκτικά τη φωνή των νέων που οραματίζονται ένα διαφορετικό αύριο για το δήμο της Τρίπολης. Η εκδήλωση για τη νεολαία ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες με πολύ διασκέδαση.
Διαβάστε περισσότερα...

Βυτίνα - Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» του Ανδρέα Κολοβού

Το Σάββατο, στη Βυτίνα (στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο) ο υποψήφιος δήμαρχος της Γορτυνιακής Συμπαράταξης Ανδρέας Κολοβός, παρουσιάσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, σε ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία, με την παρουσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού του.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS