Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καθημερινές περιοδείες από αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»

Καθημερινές περιοδείες από αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»
Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 αντιπροσωπεία του περιφερειακού συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις:
10.00-11.00:        Πούληθρα– Πλάκα Λεωνιδίου.
11.15 -13.30:       Λεωνίδιο. Θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ομιλία από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τάκη Γατσόπουλο και από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
16.30-17.30:                        Πραγματευτή.
19.00-21.00:        Τυρός.
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριά και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν με πυροσβέστες γενικότερα θέματα αλλά και εκείνα του κλάδου τους.
Επισημάνθηκε η αναγνώριση του έργου του Πυροσβέστη στο πλευρό του Έλληνα πολίτη και τονίστηκαν οι ανάγκες μόνιμου προσωπικού. Επιπλέον σημειώθηκε ότι για τη φετινή αντιπυρική περίοδο θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη Υπουργική Απόφαση χρηματοδότησης, καθώς πέρυσι είχαν παρουσιαστεί σοβαρές καθυστερήσεις. Τέλος, προτάθηκε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της Περιφέρειας στο σχεδιασμό του Ενιαίου Φορέα Δασοπυρόσβεσης, με τη συμμετοχή της Δασικής Υπηρεσίας στη πρόληψη και την κατάσβεση.
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριά και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τον νέο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται σε εξέλιξη, τέθηκαν προβληματισμοί για την έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού αλλά και για την αποτελεσματικότητα του προαναφερόμενου σχεδιασμού στην ενδοχώρα της Αρκαδίας.
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριά και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Αρκαδίας κ. Καγκαράκη.
Στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν από τις μετακινήσεις των Αστυνομικών της Αρκαδίας στην Κόρινθο για τις ανάγκες φρούρησης του κέντρου κράτησης μεταναστών, όπως επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα στελέχωσης και έλλειψης εξοπλισμού.
Τέλος, δηλώθηκε στον Πρόεδρο των Αστυνομικών η αντίθεση στα σχέδια ιδιωτικοποίησης τμημάτων του αστυνομικού έργου, ενώ παράλληλα εκφράστηκε η αναγνώριση των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στις σημερινές συνθήκες.
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...