Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η σημαντική συμβολή του Δήμου Τρίπολης για την αναβάθμιση της Φιλαρμονικής

Η σημαντική συμβολή του Δήμου Τρίπολης για την αναβάθμιση της Φιλαρμονικής
Παραπάνω από εμφανής είναι η στήριξη του Δήμου Τρίπολης, σε πολιτιστικές δομές, όπως αυτή της Φιλαρμονικής, πραγματοποιώντας βελτιωτικές δράσεις και ενέργειες για αναβάθμιση της σε φυτώριο γνώσης… για νέους επίδοξους μουσικούς.
Στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς του, ο Δήμος Τρίπολης έδειξε πως στέκεται αρωγός στα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, καθώς, σε συνεργασία με το Δ.Σ. των Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, από τον Σεπτέμβριο του 2009, λειτούργησε σχολή μουσικής στο κτήριο της Φιλαρμονικής.
Στη σχολή πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα θεωρίας της μουσικής και εκμάθησης οργάνων Φιλαρμονικής (ξύλινων πνευστών, χάλκινων πνευστών και κρουστών) , από μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών, με προοπτική σε όσα παιδιά επιθυμούν να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό της.
Μεταξύ άλλων, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης φρόντισε να αποκτήσουν νέες στολές τα 70 ενεργά μέλη της Φιλαρμονικής, αντικαθιστώντας τις παλιές, που χρονολογούνταν από το 1993.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...