Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Η ζωή του Μητροπολίτη Αλέξανδρου – Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου, οι χοροί και το αφιερωματικό βίντεο (vd)

Εκδήλωση τιμής, για τα 30 χρόνια Αρχιερατείας του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. Αλέξανδρου, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο, Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα χρωστούμενα, τα κλειστά κινητά, οι οικογενειακοί συνδυασμοί και η ψήφος στους νέους ανθρώπους!

- Άρχισαν να εγκαινιάζονται τα εκλογικά κέντρα των δημοτικών συνδυασμών της Τρίπολης! Καλές δουλειές σε όλους και καλά ...αποτελέσματα! Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης: «Η νίκη μας στις 18 Μαΐου θα είναι νίκη πρώτα για την Πελοπόννησο και μετά για την χώρα»

«Η νίκη μας στις 18 Μαΐου θα είναι νίκη πρώτα για την Πελοπόννησο και μετά για την χώρα γιατί θα επισφραγίσει το νέο μοντέλο που εμείς φέραμε πριν από τέσσερα χρόνια» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην πολιτική ομιλία του σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου DivaniCaravel στην Αθήνα τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και πρόσθεσε ότι «Το μοντέλο της Νέας Πελοποννήσου είναι αυτό που άφησε πίσω του τα κομματικά χαρακώματα και απέδειξε ότι μπορεί να πετυχαίνει στόχους ακόμη και μέσα στην βαθύτερη κρίση».
Διαβάστε περισσότερα...

«Ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ κι ένα τεκμηριωμένο ΝΑΙ για το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης»

Με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο είμαστε αντίθετοι στους νεοφιλελεύθερης κοπής σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του «Συστήματος Τατούλη - Φούχτελ» να ιδιωτικοποιήσουν το αεροδρόμιο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις υποψηφίων μαθητών για το Μουσικό Σχολείο

Το Μουσικό σχολείο Τρίπολης δέχεται αιτήσεις υποψηφίων μαθητών για το σχολικό έτος 2014-15 μέχρι την Παρασκευή 30η Μαΐου 2014, τις εργάσιμες ημέρες από 8:30 έως 13:30.
Η προθεσμία έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας και είναι αυστηρή, παράταση δεν θα δοθεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι «Ποδηλάτρες» της Τρίπολης!

Την Κυριακή 11/5/2014 και ώρα 10:30 – 14:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ποδηλατάδα από τους μαθητές της Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου, στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας με θέμα ‘Ποδηλάτρες της Τρίπολης’.
Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Τρίπολης και «παρών» σε εκδήλωση για άτομα με αναπηρία ο Ν. Τσιαμούλος

Χθες στις 4/5/2014 και ημέρα Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος ξεκίνησε την περιοδεία του από την Κανδήλα. Στη συνέχεια πήγε στο Μερκοβούνι και παρέστη στη δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις χωροσταντούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεόκλητου, προς τιμήν του Νεομάρτυρα Δημητρίου, πολιούχου της τοπικής κοινότητας.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί αλλάζουμε τα δεδομένα

Αγαπητοί πολίτες της Τρίπολης
Είναι πολλοί αυτοί που συνεχώς ρωτούν για το νόημα που έχει η φράση –ονομασία του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Νικόλαου Τσιαμούλου ‘Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα’. Ήρθε η ώρα λοιπόν ν’ αναλύσουμε και ν’ αποσαφηνίσουμε τι εκπροσωπείται μέσα από αυτή τη νέα πρόταση-προοπτική.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS