Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα χρωστούμενα, τα κλειστά κινητά, οι οικογενειακοί συνδυασμοί και η ψήφος στους νέους ανθρώπους!

Τα χρωστούμενα, τα κλειστά κινητά, οι οικογενειακοί συνδυασμοί και η ψήφος στους νέους ανθρώπους!
- Άρχισαν να εγκαινιάζονται τα εκλογικά κέντρα των δημοτικών συνδυασμών της Τρίπολης! Καλές δουλειές σε όλους και καλά ...αποτελέσματα! Καλημέρα Αρκαδία!
- Ντιμπέιτ υποψηφίων περιφερειαρχών θα μεταδώσει σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι το Τι Βι Σούπερ. Αναπάντητο έχει μείνει το ερώτημα αν ο Τατούλης θα ανταποκριθεί τελικά στο κάλεσμα του καναλιού!
- Αν τελικά δεν πάει στο ντιμπέιτ ο Τατούλης τότε θα λείπουν μόνο δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες. Ο Πέτρος και ο υποψήφιος της ...Χρυσής Αυγής! Οι υπόλοιποι θα είναι όλοι εκεί.
- Πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ την έπεσαν προχθές στον Παντελή Καψή που είχε έρθει στην Τρίπολη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς. Γιατί όμως δεν ήταν όλοι οι απολυμένοι εκεί;
- Όσοι υποψήφιοι χρωστάνε σε ΜΜΕ (μόνο;) καλό θα ήταν να σηκώνουν τα τηλέφωνά τους! Αν συμπεριφέρονται έτσι τώρα που είναι υποψήφιοι φανταστείτε  τί θα κάνουν αν εκλεγούν! Αναμείνατε στο ακουστικό σας.
- Αύριο έρχεται η ομάδα του Παναθηναϊκού ( χωρίς οπαδούς τελικά ) στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα. Τώρα που η ομάδα πήρε φόρα για Τσάμπιονς Λίγκ θα την πληρώσει και ο Αναστασίου! Να μου το θυμηθείτε.
- Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Παναρκαδικός! Πήρε διπλό μέσα στην Αμαλιάδα και σκαρφάλωσε περισσότερο στη βαθμολογία. Τελικά η ομάδα πάει καλύτερα χωρίς επενδυτές και πράσινα άλογα. Είδατε;
- Ευτυχώς που υπάρχει το Αρκαδικό Πανόραμα και οι υποψήφιοι βρίσκουν λόγο για να εμφανιστούν στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά ευτυχώς που υπάρχουν οι υποψήφιοι γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε κόσμος!
- Παρατηρώντας τα ψηφοδέλτια που κυκλοφορούν στην Αρκαδία εντόπισα πολλά μέλη των ίδιων οικογενειών να είναι υποψήφια σε διάφορους συνδυασμούς. Στη Γορτυνία υπάρχει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος που η γυναίκα του είναι υποψήφια με δημοτικό συνδυασμό! Αν βγουν και οι δύο ποιος θα μαγειρεύει στο σπίτι;
- Αληθεύει ότι αρκετοί υποψήφιοι μάθανε ότι κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές μόλις ανακηρύχθηκαν επίσημα οι συνδυασμοί από το Πρωτοδικείο; Δεν το πιστεύω.
-Πάντως, ο κόσμος δείχνει να θέλει νέους ανθρώπους να μπουν στα δημοτικά συμβούλια. Είναι χαρακτηριστική η απήχηση του Γιώργου Σπηλιόπουλου (υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη) που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση! Μακάρι, όλοι να ήταν σαν τον Γιώργο. Τότε, το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου θα ήταν πολύ ανώτερο…
-Αλλά και ο Χρήστος Κιντής με τα εκπληκτικά του βιντεάκια και την απίστευτη διαφήμιση που κάνει αφιλοκερδώς στη Γορτυνία, φαίνεται να έχει «κερδίσει» πολύ κόσμο που καταλαβαίνει ποιος προσφέρει στην περιοχή και ποιος θέλει να κάνει πολιτική καριέρα… Ο ψηφοφόρος δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει πολύ καλά ποιοι μπαίνουν ανιδιοτελώς σε ψηφοδέλτια και ποιοι για άλλους λόγους…
- ΤΕΛΟΣ: Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Τρίπολη θα είναι πονηρός! Άκουσα ότι μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής πολλοί ψηφοφόροι θα αλλάξουν ...στρατόπεδο! Θα τους πάρουνε φαντάρους σας λέω. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...