Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Τρίπολης και «παρών» σε εκδήλωση για άτομα με αναπηρία ο Ν. Τσιαμούλος

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Τρίπολης και «παρών» σε εκδήλωση για άτομα με αναπηρία ο Ν. Τσιαμούλος
Χθες στις 4/5/2014 και ημέρα Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος ξεκίνησε την περιοδεία του από την Κανδήλα. Στη συνέχεια πήγε στο Μερκοβούνι και παρέστη στη δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις χωροσταντούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Θεόκλητου, προς τιμήν του Νεομάρτυρα Δημητρίου, πολιούχου της τοπικής κοινότητας.
Κατόπιν σε μια διαφορετική και γεμάτη ανθρωπιά εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, βρέθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος για να τιμήσει τα άτομα με αναπηρία. Η εκδήλωση περιλάμβανε ενδιαφέρουσες δράσεις όπως περίπατο, δενδροφύτευση καθώς και χειροτεχνίες και σφαιροβολία. Η πρόβλεψη, η ενίσχυση και η παροχή κάθε μορφής βοήθειας στα άτομα με αναπηρία αποτελούν βασικό μέλημα των προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξης Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Νίκος Τσιαμούλος βρέθηκε στη Βλαχέρνα και είχε ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας. Οι κάτοικοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της παράταξης και εξέφρασαν την ελπίδα να μπορέσουν να γίνουν πράξη όλα αυτά που αναφέρονται για τα εγκαταλειμμένα χωριά του δήμου μας.
Ύστερα συνέχισε την περιοδεία του στα χωριά Κώμη, Χωτούσα και Δάρα όπου συζητήθηκε μεταξύ των άλλων και το φλέγον ζήτημα του νερού της περιοχής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...