Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί αλλάζουμε τα δεδομένα

Γιατί αλλάζουμε τα δεδομένα
Αγαπητοί πολίτες της Τρίπολης
Είναι πολλοί αυτοί που συνεχώς ρωτούν για το νόημα που έχει η φράση –ονομασία του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Νικόλαου Τσιαμούλου ‘Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα’. Ήρθε η ώρα λοιπόν ν’ αναλύσουμε και ν’ αποσαφηνίσουμε τι εκπροσωπείται μέσα από αυτή τη νέα πρόταση-προοπτική.
Σήμερα, το πολιτικό σύστημα γενικότερα περνάει από μια μεγάλη κρίση που δυστυχώς μαζί του συμπαρασύρει και την τοπική αυτοδιοίκηση. Η διαφθορά, η διαπλοκή, η ιδιοτέλεια και η αλαζονική προσκόλληση στην εξουσία, δεν είναι μόνο χαρακτηριστικά υπουργών και βουλευτών, κυβερνητικών και μη, αλλά χτυπά και τη πόρτα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γίνεται κύριο γνώρισμα και μερικών δημοτικών συμβούλων, διοικούντων και μη.
Ο συνδυασμός λοιπόν ‘Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα’ έρχεται σήμερα για να αναιρέσει το παλιό και παρωχημένο και να εγκαθιδρύσει το νέο, το άφθαρτο και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες έργο. Καθ’ ένας από τους υποψηφίους αποτελεί «…τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής…». Ανάγκη για μια καινούργια εποχή διοίκησης με σύνεση, σταθερότητα και πλήρη διαφάνεια. Ανάγκη για εκλεγμένους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης χωρίς το πόθο για το λεγόμενο «χρυσάφι του Γύγη», χωρίς τη ροπή προς το πολιτικό χαρακτηρισμό που ο Ηράκλειτος ονόμασε ‘ὕβρις’ και που σύμφωνα με τα λεγόμενά του «πρέπει να σβήνεται περισσότερο και από μια πυρκαγιά». Ας το τολμήσουν επιτέλους αυτό οι ψηφοφόροι του Δήμου Τρίπολης στις 18 του μήνα.
Παράλληλα υπάρχει και η οργή που ωρίμασε μέσα μας για να κατεδαφίσουμε κάθε τι από το έργο των εκπροσώπων της διαφθοράς και της μιζέριας. Όχι από ̔νεῑκος μαινόμενοι’ αλλά από απέχθεια στην αλαζονεία και την κομπορρημοσύνη των διαπρύσιων υποστηρικτών του παλαιοκομματισμού.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και στους συνδυασμούς των άλλων υποψηφίων δημάρχων, υπάρχουν αρκετά νέα και αξιόλογα στελέχη. Μ’ αυτά τα στελέχη θέλουμε να συμπορευτούμε και να προχωρήσουμε για την αλλαγή σελίδας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Άλλωστε θεωρούμε υποχρέωσή μας απευθυνόμενοι και στους ψηφοφόρους των άλλων συνδυασμών, να ψηφίσουν ανθρώπους νέους με αξίες και υψηλό μορφωτικό επίπεδο, ν’ αλλάξουν δηλαδή τα δεδομένα και στους υπόλοιπους συνδυασμούς.
Έτσι λοιπόν φίλοι μου έρχεται η ανανέωση, ψηφίζοντας νέα πρόσωπα και νέες ανατρεπτικές ιδέες. Στις 18 του μήνα είναι ανάγκη να βγάλουμε τη πόλη μας από τη μιζέρια και τη φθορά. Να πούμε ΟΧΙ σε μια νέα οπισθοδρόμηση του δήμου μας. Ελάτε μαζί μας ν’ αλλάξουμε τα δεδομένα με αξιοπιστία και ειλικρίνεια, μακριά από τα όποια κομματικά πάθη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 'Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα'

1 σχόλιο

  • Λάκης
    Λάκης Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Πάρη τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μπουν στην διαδικασία νέοι καθαροί επιστήμονες και με γνώμονα το καλό της πόλης και όχι δεύτερες σκέψεις!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...