Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόψεις με δημότες αντάλλαξε ο Νίκος Τσιαμούλος σε πόλη και χωριά (εικόνες)

Απόψεις με δημότες αντάλλαξε ο Νίκος Τσιαμούλος σε πόλη και χωριά (εικόνες)
Χθες στις 7/5/2014 και ημέρα Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος ξεκίνησε την περιοδεία του από τη δημοτική αγορά στη πλατεία Μπασιάκου. Έγινε θερμά αποδεκτός απ’ όλους και αντάλλαξε απόψεις για την δυσκολία πώλησης των προϊόντων αλλά και για όλα αυτά που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις δημόσιες υπηρεσίες ΙΚΑ και ΔΟΥ όπου αντάλλαξε με το διοικητικό προσωπικό και τους δημότες της Τρίπολης τις απόψεις και τις θέσεις της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα». Το διοικητικό προσωπικό έδειξε ενδιαφέρον και τόνισε την ανάγκη για ανανέωση στη πράξη.


Στην καρδιά των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς του δήμου μας, στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, βρέθηκε στη συνέχεια ο Νίκος Τσιαμούλος. Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας αποτελεί το κόμβο, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας μετακινούνται σε καθημερινή βάση. Στο υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών ο υποψήφιος δήμαρχος είχε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο με το προσωπικό για τα προβλήματα του κλάδου.

Δίνοντας έμφαση στην τοπική οικονομία ο Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά τα περιφερειακά καταστήματα του δήμου μας.

Η απογευματινή περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου ξεκίνησε από το Πικέρνι, όπου μίλησε με παραγωγούς της τοπικής κοινότητας.

Κατόπιν, πήγε στο Αρτεμίσιο όπου συναντήθηκε με κατοίκους σε καφενεία του χωριού. Οι κάτοικοι του ζήτησαν να συνεχίσει να είναι μαχητικός και όσα λέει ότι μπορεί να κάνει να τα πραγματοποιήσει.

Η Νεστάνη ήταν ο επόμενος σταθμός του επικεφαλή της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα». Στη Νεστάνη, όπως και στα υπόλοιπα χωριά, οι κάτοικοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους και το ενδιαφέρον τους για την υποψηφιότητα του Νίκου Τσιαμούλου και συζήτησαν βασικά μέρη του προγράμματός του.

Η επίσκεψή του στον Ορχομενό είναι μέρος της «πολιτιστικής διαδρομής για την αρχαιότητα» και ο Νίκος Τσιαμούλος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο με τον οποίο οι πολιτιστικές αξίες που κρύβονται στον Ορχομενό θα αναδειχθούν στη δημοτική αρχή.

Στο όμορφο χωριό της Κανδήλας ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης έκλεισε την περιοδεία του ανάμεσα στο νέο κόσμο και τους φορείς της τοπικής οικονομίας, ανταλλάσοντας απόψεις για το πώς θα αναζωογονηθούν τα ξεχασμένα αλλά πανέμορφα χωριά του δήμου μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...