Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επισκέψεις Δημήτρη Παυλή σε Τοπικές Κοινότητες της Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου

Επισκέψεις  Δημήτρη Παυλή σε Τοπικές Κοινότητες της Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου
Ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Δημήτρης Παυλής την Κυριακή 11 Μάη 2014 συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, τις πρωινές ώρες παρέστη στον εορτασμό της επετείου της μάχης του Βαλτετσίου.
Τις απογευματινές ώρες επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες τις Εκλογικής Περιφέρειας Λεβιδίου και συγκεκριμένα:
Στον Παλαιόπυργο, ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής δεσμεύτηκε για τη δημιουργία δύο κεντρικών αξόνων που αφορούν στην αναδιοργάνωση της αγροτικής ανάπτυξης, ο πρώτος άξονας αφορά στο γραφείο αγροτικής ανάπτυξης στην Τεγέα και ο δεύτερος στο γραφείο κτηνοτροφικής ανάπτυξης στο Λεβίδι, ενισχύοντας με ειδικό επιστημονικό προσωπικό το γραφείο γεωργικής ανάπτυξης του Δήμου και στηρίζοντας έμπρακτα τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.
Στην Κανδήλα, μίλησε για την κοινωνική πολιτική του Δήμου και τόνισε ότι η προσφορά της δομής του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ωφέλιμη στις κοινωνικές περιοχές του Δήμου Τρίπολης.
Τέλος, στη Βλαχέρνα η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο πρόβλημα του δικτύου ύδρευσης. Το δίκτυο ύδρευσης της Βλαχέρνας είναι απαρχαιωμένο και χρήζει άμεσης αντικατάστασης, για τους παρακάτω λόγους: α)στο εσωτερικό δίκτυο παρουσιάζονται συνεχείς βλάβες,
β)στο δίκτυο του Μεθυδρίου μεγάλο τμήμα είναι με αμοιαντοσωλήνα.
Παράλληλα τονίστηκε το μεγάλο πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού στον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Αναφερόμενος στα παραπάνω προβλήματα ο υπ. Δήμαρχος Τρίποληςκ. Δημήτρης Παυλής υπογράμμισε ότι την επόμενη πενταετία μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στις υποδομές των χωριών προκειμένου να επιτευχτεί η ισόρροπη ανάπτυξη σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης.
Από το Γραφείο Τύπου
«Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...