Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ομιλία Γιαννόπουλου στην Τρίπολη: «Όλες οι αποφάσεις του Δήμου Γορτυνίας περνούν μέσα από τη Διαύγεια» (vd)

Η ομιλία Γιαννόπουλου στην Τρίπολη: «Όλες οι αποφάσεις του Δήμου Γορτυνίας περνούν μέσα από τη Διαύγεια» (vd)
Πολλοί Γορτύνιοι παρακολούθησαν– τη Δευτέρα το απόγευμα - την προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου σε café  της Πλατείας Πετρινού.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος που θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος αντάλλαξε χαιρετισμούς με το κοινό και αμέσως μετά ξεκίνησε την τοποθέτησή του για τον απολογισμό, την δράση και τους στόχους για τη νέα πενταετία.

Στον απολογισμό του τόνισε ότι όταν εκλέχτηκε Δήμαρχος το 2010 προσπάθησε με τους συνεργάτες του, να οργανώσει άρτια τις υπηρεσίες του Καλλικρατικού Δήμου και να τις κάνει πιο προσβάσιμες στο δημότη.

Αναφέρθηκε στις μελέτες που έκανε η Δημοτική Αρχή  με μοχλό Ανάπτυξης για την περιοχή της Γορτυνίας.

Επίσης, ανέφερε ότι η εξοικονόμηση πόρων από Ευρωπαϊκά προγράμματα και τα έργα που γίνονται στην περιοχή, έχουν αναδείξει και αναβαθμίσει τουριστικά την Γορτυνία. «Διότι είναι ένας τόπος που προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και έχει αναδειχθεί, ως μια περιοχή με πλούσιο τουριστικό ενδιαφέρον μιας και διαθέτει, σύντομη οδική πρόσβαση από την Αθήνα, πολλά τοπία με ιδιαίτερη Αρχαιολογική – Θρησκευτική Ιστορία, καθώς και δράσεις περιηγητικές όπως αυτές του Αθλητισμού και της Ορειβασίας» είπε.

Οι τρείς περιοχές την Γορτυνίας που μπορούν στο μέλλον να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, αφορούν την αξιοποίηση του Όρους του Μαινάλου, της Λίμνης του Λάδωνα και των Λουτρών της Ηραίας, σύμφωνα με τον Γιάννη Γιαννόπουλο.

Η Αγροκτηνοτροφική προστασία της Γορτυνίας έχει ήδη ενεργοποιήσει την Δημοτική Αρχή να ηλεκτροδοτεί ποιμνιοστάσια και να εφαρμόζει διάφορες δράσεις, μέσα από σεμινάρια και επιδοτήσεις.

Όσον αφορά τις διάφορες καταγγελίες – παρατηρήσεις για οικονομικά σκάνδαλα και κριτική που του ασκούσαν στο παρελθόν, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ορκωτούς λογιστές βρήκε όταν ανέλαβε Δήμαρχος και ότι όλες οι αποφάσεις περνούν μέσα από τη Διαύγεια και ότι ο Δήμος ελέγχεται για τις αποφάσεις και τα έργα, από τον Οικονομικό Επίτροπο του Κράτους ανά Τρίμηνο.

Ο Δήμος της Γορτυνίας είπε ότι έχει ένα τέλειο μηχανογραφικό και πληροφοριακό σύστημα προς την εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και αυτών που θα ήθελαν να επενδύσουν στην περιοχή του Δήμου.    

Τέλος, ζήτησε τη στήριξη και την ανανέωση της θητείας του συνδυασμού του, από τους πολίτες διότι όπως αναφέρθηκε, ο συνδυασμός του αποτελείται από νέα άτομα, με φρέσκιες ιδέες και ιδανικά για δουλειά και ανάπτυξη στον τόπο τους και με την συνεργασία των έμπειρων, μπορούν να κάνουν πλέον με σωστό προγραμματισμό, έναν δήμο πρότυπο.       

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...