Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παρέμβαση Λύτρα: «Το 60% είπε όχι στον νυν Δήμαρχο Γορτυνίας. Καλώ τον Κούλη να υποστηρίξει Κολοβό»!

Παρέμβαση Λύτρα: «Το 60% είπε όχι στον νυν Δήμαρχο Γορτυνίας. Καλώ τον Κούλη να υποστηρίξει Κολοβό»!
Γραπτή παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συνεργαζόμενος με το συνδυασμό «Γορτυνιακή Συμπαράταξη» (Κολοβός), Μίλτος Λύτρας, για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Γορτυνίας.
Ο Μ. Λύτρας απευθέυνεται στους Γορτύνιους και τις Γορτύνιες και αναφέρει:
«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω, όλους τους ψηφοφόρους της Γορτυνιακής Συμπαράταξης, και προσωπικά τον Ανδρέα Κολοβό και όλα τα στελέχη μας για τον όμορφο και νικηφόρο αγώνα μας του πρώτου γύρου των εκλογών στη Γορτυνία. Φυσικά να συγχαρώ και τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων που δεν μας ψήφισαν μα που με την ενεργή συμμετοχή τους τίμησαν το ανώτερο πολιτειακό δικαίωμα, και έδειξαν το  έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τη Γορτυνία και τα προβλήματά της μα και την αγωνία τους για το μέλλον της. Την απεριόριστη εκτίμηση μου και την αγάπη μου στους εκλεκτούς ψηφοφόρους που με τίμησαν με το σταυρό της επιλογής τους. Θα τους τιμήσω όλους με τον μαχητικό αγώνα μου και με την παρρησία των λόγων μου κάθε φορά που θα αναφέρομαι εξ’ ονοματός τους στην Γορτυνία μας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά και όλα τα στελέχη και μέλη της δικής μας μικρής δημοτικής κίνησης της «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ» που στήριξαν δυνατά την ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ. Νιώθω δικαιωμένος σήμερα, καθώς στο μέτρο των μικρών μας δυνατοτήτων συμβάλαμε καθοριστικά στο να είναι η ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με επικεφαλής τον ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟ στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Η ελάχιστη διαφορά καταδεικνύει και την δύναμη της μιας ψήφου, να κρίνει το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής!
Στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μάη 2014, καλώ όλους τους Γορτύνιους, να ψηφίσουν δυνατά τον Ανδρέα Κολοβό. Το 60% των Γορτυνίων έδειξε πως δεν συμφωνεί με την διοίκηση και τις πρακτικές του Νυν Δημάρχου. Καλώ το Στάθη τον Κούλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του σε μια έμπρακτη υποστήριξη.
Ποτέ δε με απασχόλησε η προσωπική μου προβολή στα Πλαίσια της Γορτυνιακής Συμπαράταξης. Δεν συμμετείχα στο ελάχιστο σε καμιά προσωπική στρατηγική σταυροδοσίας. Δηλώνω ο τελευταίος της στρατιώτης της και φυσικά συνεχίζω την ενεργή μου συμμετοχή στα δρώμενα της Γορτυνίας μας.
ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ 2014, ψηφίζω τον ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟ, με την βαθιά πίστη πως είναι η καλύτερη επιλογή για τη Γορτυνία μας. Καλώ όλους τους Γορτύνιους να υποστηρίξουν δυνατά την υποψηφιότητα του Ανδρέα και να συμμετέχουν ακόμα πιο μαζικά στις εκλογές.
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ θα γυρίσει σελίδα.
Με το πέρας των εκλογών θα τοποθετηθώ  ευρύτερα για κάποια πράγματα που σαφώς αξίζουν σχολιασμού, μα δεν είναι τώρα αυτή η ώρα.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Δρ. Μιλτιάδης Λύτρας
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ»
Συμπαρατασσόμενος με την ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Κολοβό.»

19 σχόλια

  • Κωστής
    Κωστής Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 02:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα!


    Κύριε Λύτρα, απ’ ό,τι φαίνεται, η αυλαία έπεσε για σας, αφού η πολιτική σας επικοινωνία κατάφερε να «αγγίξει» μόλις 98 ψηφοφόρους.

    Δεν σας κρύβω ότι την πρώτη εβδομάδα ήμουνα κι εγώ ένας από αυτούς που είχα εντυπωσιαστεί από την επικοινωνιακή αμεσότητά σας. Κι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που σπαταλάω τώρα το χρόνο μου για να ασχοληθώ με κάποιον που έχει αποτύχει.

    Οι λόγοι που χάσατε το παιχνίδι της πολιτικής επικοινωνίας, κύριε Λύτρα ήταν –κατά την ταπεινή μου γνώμη- οι εξής:
    1. Πολύ γρήγορα χάσατε το μέτρο και πέσατε στη … γραφικότητα. 2. Υπερτιμήσατε τις δυνατότητές σας και 3. Υποτιμήσατε τη νοημοσύνη ημών των Γορτυνίων.

    Και εξηγούμαι: Από αυτοανακηρυχθείς υπερδήμαρχος του 60% από την 1η Κυριακή, όπως διατυμπανίζατε αρχικά, στη συνέχεια, σπεύσατε να προσδεθείτε στο άρμα του κ. Κολοβού. Και μάλιστα, πήρατε πάνω σας ένα μεγάλο τμήμα από το επικοινωνιακό βάρος της καμπάνιας Κολοβού. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί από μόνο του… ήταν γραμμένο σαν τα Δελτία Τύπου του Περισσού (κατευθείαν από ΚΚΕ μεριά).

    Η αμεσότητα και η απλή γλώσσα θα μπορούσαν να πάνε καλά ενδεχομένως σε ένα νεανικό target group, αλλά δυστυχώς ξεφύγατε πολύ, κύριε Λύτρα.

    Ωραία και καλά τα αμερικάνικα σλογκανάκια που μεταφράσατε (τύπου «γιατί θα ψηφίσω Κολοβό και θέλω να πράξεις το ίδιο κι εσύ», Ι LOVE ΓΟΡΤΥΝΙΑ, κ.τ.λ. ), αλλά ξέρετε… στην Αμερική γίνονται εκτεταμένες έρευνες αγοράς για να εντοπιστούν τα καταλληλότερα επιχειρήματα κατά περίσταση.

    Εδώ όμως, εσείς –αν και διαλέξατε τα πιο «πιασάρικα» slogan- κάνατε μετάφραση (αντί για απόδοση) και τα βάλατε όλα στο ίδιο καλάθι… Πολύ ερασιτεχνικό!

    Κι ενώ το ξεκινήσατε καλούτσικα … τύπου «εμάς, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό της Γορτυνίας, εμείς αγαπάμε τον τόπο μας, όλοι Γορτύνιοι είμαστε, όλοι μαζί για το καλύτερο»… γρήγορα «καβαλήσατε το καλάμι». Κι αρχίσατε να σπέρνετε τις γνωστές αμερικάνικες «βρομίτσες». Έτσι, ας πετάξουμε λίγη λάσπη. Κάπου θα πιάσει τόπο.

    Δεν αντισταθήκατε να δημοσιεύσετε τους «κίτρινους» τίτλους με τα ερωτηματικά στο τέλος: «Ο Γιαννόπουλος φυγαδεύει σκληρούς δίσκους από το δημαρχείο;».
    Δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται αυτό που έχει σπουδάσει ο κ. Γιαννόπουλος, αλλά θυμάμαι ότι έχει να κάνει με πληροφορική. Αλλά κι εντελώς άσχετος να ήταν με τους υπολογιστές -όπως εγώ-, θα ήξερε ότι τα «επικίνδυνα» αρχεία πλέον αποθηκεύονται στο διαδίκτυο. Θαρρώ πως τα λένε “cloud”. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Οπότε, αντί να εργαστείτε σοβαρά και να εντοπίσετε πραγματικά παραστρατήματα του νυν Δημάρχου, εσείς εξαντλείστε στα εύκολα, κύριε Λύτρα και κύριε Κολοβέ.

    Εδώ είναι Γορτυνία! Οι «αμερικανιές» εδώ δεν περνάνε!

    Και μια και το αναφέραμε, εγώ θα ήθελα πραγματικά, κύριε Γιαννόπουλε, να εξηγηθείτε για το θέμα των απευθείας αναθέσεων που σας επιρρίπτουν. Εμένα, δεν μου αρκεί το πόρισμα «όλα νόμιμα». Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικά σωστό!

    Και ξαναγυρίζω στο θέμα μου.

    Ναι, κ. Λύτρα, όλοι Γορτύνιοι είμαστε. Γι’ αυτό ακριβώς, δεν είμαστε αμερικανάκια. Οι Γορτύνιοι το μυριζόμαστε από μακριά το … «φούμαρο»! Αυτά μπορεί να «περνάνε» στο Deree College που σας θρέφει, αλλά εμείς οι πιο παλιοί «χωριάτες», περιμέναμε μισή ώρα το λεωφορείο χειμώνα – καλοκαίρι στο κρύο και στη ζέστη για να πάμε από το χωριό μας στο σχολείο. Και παρόλα αυτά προκόψαμε. Ο καθένας με τον τρόπο του. Κι ας μην είμαστε ποιητές. Κι ας μας θεωρείτε 500 χρόνια πίσω, εσείς ο πολιτισμένος!

    Υ.Γ. κύριε Κολοβέ, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά το ροζ πουκάμισο σε προεκλογική φωτό είναι απαγορευτικό για τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου σε μη αστική περιοχή. Είναι φάουλ.

    Επίσης, το 59% των Γορτυνίων ΔΕΝ υποστηρίζει εσάς ΚΑΙ τον κ. Κούλη. Μόνο το 25% περ. υποστηρίζει εσάς. Και είμαστε κι ένα 25 % περ. που υποστηρίζουμε τον κ. Κούλη. Μην τα μπερδεύετε! Δημιουργικά μαθηματικά δεν υφίστανται εδώ.

    Κι πάλι λυπάμαι αν σας στεναχωρώ, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στην Αρκαδία. Γιατί πολύ απλά δεν είμαι συμπαθών ιδεολογικά.
    Όπως -φαντάζομαι- και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κ. Κούλη.
    Ναι, κι όμως! Το 74 % ΔΕΝ ψηφίσαν εσάς κ. Κολοβέ, γιατί απλά ΔΕΝ σας «πάνε»!

    Μην πάτε τώρα ύπουλα να οικειοποιηθείτε και το δικό του 25%. Είναι πολύ φτηνό marketing! Και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας...

  • για
    για Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    .ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΛΥΤΡΑ ΜΕ 96 ΨΗΦΟΥΣ .ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.΄΄΄΄΄΄΄΄

  • Γορτυνιος
    Γορτυνιος Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    απευθύνομαι σε όλους τους σχολιαστές .Διακρίνω πολύ εμπάθεια ....και μιζέρια ..... δεν είναι αυτή η γορτυνία .....λυπάμαι για τους προλαλήσαντες ...δεν είναι αυτή η Γορτυνία ....κρίμα ....υπάρχει και η περίπτωση να είστε προβοκάτορες .... ότι και να είστε πάλι κρίμα .....

  • takis
    takis Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

  • Giorgos Vitina
    Giorgos Vitina Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Αλάνι Λύτρα, μακάρι να είχε ο Κολοβός άλλους 2-3 σαν κι εσένα, κι εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα νικήσει ο Κολοβός. Τους έχεις τρελάνει στη Γορτυνία τους καράβλαχους τι ασχολείσαι μαζί τους

  • Ανυποψίαστος Γορτυνιος
    Ανυποψίαστος Γορτυνιος Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λογική του 60% δεν θέλουν αυτόν ταιριάζει απόλυτα με την γραμμή που χάραξε η ΝΔ απο την προηγούμενη Κυριακή, εξάλλου ποτέ δεν έκρυψε (ή μήπως όχι;) ότι απο εκεί προέρχεται (εκλογές 2000 τον δίωρο που προηγούταν η ΝΔ ο Μιλτος μας χοροπηδούσε μπροστά στην κάμερα του MEGA με την σημαία του).
    Παραθέτω από το κείμενο "...Ποτέ δε με απασχόλησε η προσωπική μου προβολή στα Πλαίσια της Γορτυνιακής Συμπαράταξης. Δεν συμμετείχα στο ελάχιστο σε καμιά προσωπική στρατηγική σταυροδοσίας..." γι' αυτό εψαχνες τον Πάνο πρωι-πρωι για να τον πας στο σχολείο να ψηφίσει;
    Φίλε Μίλτο, μικρό χωριο το Σταυροδρόμι και γνωρίζομαστε όλοι.

  • αναγνώστης του καλημέρα αρκαδια
    αναγνώστης του καλημέρα αρκαδια Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 09:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ριζοσπάστης Μουρούτσος του σύριζα..δε θα κάνει δήλωση για τη συνεργασία και με τον κ Κουλη? η θα βγάλει ανακοίνωση ο σύριζα? όσο για σας κ Λύτρα σας έχω πει σε σχόλιο πριν τις εκλογές..."..δε λέτε καλύτερα τα κάλαντα?"...αναζητήστε το...
    http://www.kalimera-arkadia.gr/ekloges-2014/dimotikes-ekloges-arcadias-2014/item/21067-i-dynamiki-parousia-lytra-sti-gortyniaki-symparataksi-dinei-simantiki-othisi-ston-kolovo.html

  • κα κουλης
    κα κουλης Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ολα τα λεφτα ειναι το Δρ πριν το ονομα του... α ρε ψωνιο

  • κατοικος
    κατοικος Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    γελανε ολοι μαζι του...

  • Δημαρχοπουλο
    Δημαρχοπουλο Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ θεε μου! Αυτος ο ανθρωπος γιατι μιλαει ακόμα?Λυτρα τι σταυρούς πηρες????????

  • Gortynios
    Gortynios Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Γορτύνιε 22:00
    Δες πρωτα τις αναρτήσεις όλο τον καιρό του συγκεκριμένου υποψηφίου και μετά κρίνε. Δεν είναι εμπάθεια . Είναι απάντηση σε ένα μάτσο αηδίες και κωλοτούμπες. Ψάξτο αν θες λίγο και θα δεις

  • Λυτροφάν φορ έβερ
    Λυτροφάν φορ έβερ Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    πάλι πανικό προκάλεσες Μίλτο. Τρέμουν τα τσιράκια του Γιαννόπουλου ότι θα χάσουν την κουτάλα. Μια χαρά το πας. Το 80% των οπαδών του Κούλη θα ψηφίσιε Κολοβό!! Μέχρι τα ξημερώματα θα χάσουν τον ύπνο τους στη Γορτυνία. ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    απευθύνομαι σε όλους τους σχολιαστές .Διακρίνω πολύ εμπάθεια ....και μιζέρια ..... δεν είναι αυτή η γορτυνία .....λυπάμαι για τους προλαλήσαντες ...δεν είναι αυτή η Γορτυνία ....κρίμα ....υπάρχει και η περίπτωση να είστε προβοκάτορες .... ότι και να είστε πάλι κρίμα .....

  • Καθηγητής
    Καθηγητής Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Γλέιφεις εκεί που εφτυνες για μια θεσούλα . Εισαι για πολλα γελια.... Στις επόμενες εκλογές τι θα πει ο Κολοβός στον Κούλη ? Φεύγω εγω να γίνεις εσύ Δήμαρχος?

  • Μαρια καλονερι
    Μαρια καλονερι Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΥΤΡΑ ΘΑ ΣΚΟΥΞ0ΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ Θα ΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΗΜΑΡΧ0Σ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΧΕ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤ0Σ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ Κ0ΥΛΗ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΛΥΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

  • ορεινός
    ορεινός Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λύτρα αντί σπίτι σου και άσε την γορτυνια ήσυχη. Μας τα έχεις παίξει τόσα χρόνια.
    Σε έκανε ο Κολόμβος μάγκα που σε έβαλε υποψήφιο αλλιώς ούτε 10 άτομα δεν μπορούσες να κατεβάσεις.
    Μέγας φαφλατας

  • ξεφτύλας
    ξεφτύλας Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    το αλάνι που εσβησε το υποψήφιος δήμαρχος πριν κατι εβδομάδες για να μπει υποψήφιος δημοτικός συμβουλος μπας και πάρει καμιά καρέκλα και τώρα συνεχίζει να γλύφει μπας και μπορέσει να πάρει ακόμα και ένα χαλάκι... α ρε κακομοίρη... σαν δε ντρεπεσε

  • αλανι
    αλανι Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι δεν βλεπεις το 73% που ειπε όχι στον Κολοβο και την παρεα του? Απορω γιατι μιλούν ακομα τετοια ατομα? Θα φανει ποσο τον εκτιμα και τον θελει ο Γορτυνιακος Λαος απο τους σταυρους που πηρε!!!

  • Πολυχρωμη κουρελου
    Πολυχρωμη κουρελου Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αλανι που εγινε σαλιγκαρι πριν απο την προηγουμενη κυριακη εδεινε πρωτια στο κολοβο με διαφορα απο γιαννοπουλο τουλαχστον 10 μοναδες και οτι θα εκαναν περιπατο στη γορτυνια . Ο περιπατος τελειωσε οπως τελειωσε η υποκρισεια και το δουλεμα των γορτυνξων που την κυριακη θα σας δωσουν την απαντηση που δεν περιμενετε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...