Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Τα δεδομένα για τις εκλογικές λίστες αποκαλύπτει το «Καληνύχτα Αρκαδία»!

Τα δεδομένα για τις εκλογικές λίστες αποκαλύπτει το «Καληνύχτα Αρκαδία»!
Με δεδομένο ότι δεν έχουν συμπληρωθεί 18 μήνες από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, οι εκλογές του Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν με λίστα και όχι με σταυρό.
Το κάθε κόμμα θα τοποθετήσει τα πρόσωπα που επιθυμεί στη λίστα του, με σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ εκλέξει έναν βουλευτή στην Αρκαδία, τότε θα εκλεγεί ο πρώτος της λίστας τους.
Ποια είναι όμως τα δεδομένα για τις εκλογικές λίστες στην Αρκαδία;

ΣΥΡΙΖΑ: Απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα. Άλλωστε, πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Ο Ζαχαριάς έχει ψηφίσει ΟΧΙ σε όλα τα μνημονιακά μέτρα που έχει φέρει η Κυβέρνηση και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερη σε ψήφους ήταν η Αντωνία Γιαννούλη η οποία παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ και λογικά αναμένει ότι θα είναι πρώτη στη λίστα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει Ζαχαριάς. Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που «παίζουν» για την 1η θέση στη λίστα της Αρκαδίας, πρόσωπα που δεν ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές!

ΝΔ: Η λογική λέει ότι πάλι πρώτος θα είναι ο Βλάσης και από τη στιγμή που η ΝΔ «βγάλει» έδρα στην Αρκαδία, τότε θα επανεκλεγεί βουλευτής. Στις προηγούμενες εκλογές 2ος ήταν ο Λυκουρέντζος και 3η η Τατούλη.

ΠΑΣΟΚ: Εδώ, πρώτος είναι και θα παραμείνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μόνο αν το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι τρίτο κόμμα στην Αρκαδία, θα επανεκλεγεί.
Χρυσή Αυγή: η εκλογική λίστα της Αρκαδίας, θα αποτελείται από τους παρακάτω με την εξής σειρά...
ΧΑΡΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη 
ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία 
ΤΖΕΜΠΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου 
ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου 
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ του Γαβριήλ - www.kalimera-arkadia.gr

Λαϊκή Ενότητα (Λαφαζάνης): Σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό το ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία. Αν ο Ζαχαριάς ενταχθεί στο κόμμα, τότε θα είναι 1ος. Αν όχι, τότε ποιος;

Στο Ποτάμι, πρώτος ήταν ο Θανάσης Καβουρίνος στις προηγούμενες εκλογές, με μεγάλη διαφορά, μάλιστα, ενώ στο ΚΚΕ πρώτος ήταν ο Νίκος Γόντικας και στους ΑΝΕΛ ο Γιώργος Δαλιάνης.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος δείχνει ανεβασμένος και φλερτάρει με την είσοδο στη Βουλή!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 σχόλια

  • ΑΓΝΩΣΤΟΣ
    ΑΓΝΩΣΤΟΣ Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο κ ΒΛΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ.

  • Φίλε μου καλε....
    Φίλε μου καλε.... Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βλασης??
    Ναι καλα, σε μόνιμες διακοπές ο φίλος..

  • ε όχι κι έτσι
    ε όχι κι έτσι Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κοινή ΛΟΓΙΚΗ λέει ότι θα είναι πρώτος ο Βλάσης στη ΝΔ αλλά έλα που κάποιοι έχουν πάθει λα-λα και θέλουν να την...καταργήσουν σώνει και καλά!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...