Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Λυκουρέντζος: «Εφικτή η δεύτερη έδρα για τη ΝΔ στην Αρκαδία» (vd)

Λυκουρέντζος: «Εφικτή η δεύτερη έδρα για τη ΝΔ στην Αρκαδία» (vd)
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το όνομα του να βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Ξεκίνησε λέγοντας πως «ο Ελληνικός λαός καλείται για  τρίτη φορά στις κάλπες εντός του 2015».
«Οι συχνές εκλογικές αναμετρήσεις δεν οδήγησαν τις πολιτικές δυνάμεις στην απαιτούμενη από τις περιστάσεις εθνική συναίνεση και μακρόχρονη κυβερνητική συνεργασία» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια τόνισε πως «οφείλουμε να θέσουμε τέλος στους πειραματισμούς. Η φράση «Δεν έχω να χάσω τίποτα», είναι πλέον καταστροφική επιλογή. Ο γενικός όλεθρος δεν έχει νικητές και νικημένους. Έχει μόνον θύματα και πόνο.»
Για  την κυβέρνηση της «Πρώτης φοράς Αριστερά» -όπως την χαρακτήρισε- είπε: «Τώρα όλοι, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιά είναι η αλήθεια. Οφείλουμε να κλείσει η περιπέτεια στην οποία οδήγησαν οι πρακτικές των μικρών κομμάτων, τα οποία καλλιέργησαν τις ακραίες αντιδράσεις, έπεισαν τον λαό για τη σημασία ακραίων τοποθετήσεων.
Είναι η στιγμή και η Ώρα  όπως είπε στήριξης  της  Νέας Δημοκρατίας και των πολιτικών της τους οποίους χαρακτηρίζουν ήθος, σοβαρότητα και θέληση προσφοράς στην Ελλάδα. 
Όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης έδρας στην Αρκαδία δήλωσε«Η ενίσχυση του κόμματός μας θα εκφραστεί με την κατάκτηση της δεύτερης έδρας στις τριεδρικές εκλογικές περιφέρειες της Πελοποννήσου στην Αργολίδα, την Αρκαδία και την Λακωνία. Δεν είναι υπεραισιόδοξη και αβάσιμη η εκτίμηση αυτή. Είναι εφικτή η κατάκτησή της».
Στη συνέχεια όμως είπε για το ίδιο θέμα πως το κίνητρό του δεν είναι  η δεύτερη έδρα, αλλά, όπως ανέφερε, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η διάθεσή του να αγωνιστεί πηγάζει από μια ιδιοτέλεια.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η διαδρομή μου, η Νέα Δημοκρατία είναι η ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές επιθέσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώτης Γεννηματά, η οποία είπε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι «δυο όψεις του ίδιου νομίσματος» απάντησε πως «Ματαιοπονεί η κυρία Γεννηματά όσο προσπαθεί να δικαιώσει το πέρασμα του ΠΑΣΟΚ ,υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, στην κυβέρνηση της χώρας».
«Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ» τόνισε.

Μ.Σ.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...