Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ικανοποίηση για την αύξηση του ποσοστού στην Αρκαδία!

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ικανοποίηση για την αύξηση του ποσοστού στην Αρκαδία!
Ο Χαράλαμπος Τσιάμης (Συντονιστής Ανεξάρτητων Ελλήνων Αρκαδίας) αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ότι «την Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν μια πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Αποφάσισαν ότι από εδώ και πέρα δεν θα παρέχεται ασυλία, όπως είχαν μάθει στη μεταπολίτευση. Σήμερα προχωράμε, με όλους τους Έλληνες ενωμένους, στη νέα διακυβέρνηση, που έχει ως στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την πολιτική της ύφεσης, της λιτότητας και της ανεργίας.


Ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Αρκαδίας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν για ακόμα μία φορά κόντρα σε όλους εκείνους που μας ήθελαν εκτός Βουλής όλο αυτό το διάστημα, επιτυγχάνοντας μάλιστα ΑΥΞΗΣΗ του ποσοστού μας στην Αρκαδία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους υποψηφίους μας Γιώργο Δαλιάνη, Κωνσταντίνο Παναγάκο, Ρούλα Παναγοπούλου, Αλέξανδρο Ντίξον, Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και όλα τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την μεγάλη προσπάθεια που όλοι μαζί κάναμε σε κάθε χωριό, σε κάθε δήμο του νομού μας.

Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα ορκιστεί στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είναι πιστοί στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους. Στη νέα αυτή προσπάθεια, πάντα ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σταθεροί στις αξίες και τα ιδανικά μας, υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε ώστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ξαναβρούμε την ελπίδα και το χαμόγελο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε εγγυητές για το αύριο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...