Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκτακτο δελτίο - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης!

Έκτακτο δελτίο - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός εκ νέου από τις βραδινές ώρες της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην νότια νοτιοδυτική χώρα αλλά και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους στα πελάγη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εστιάσουν κυρίως στην δυτική και νότια νοτιοανατολική Πελοπόννησο, την θάλασσα των Κυθήρων μέχρι και την δυτική Κρήτη ενώ βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της δυτικής και νότιας νοτιοανατολικής Πελοποννήσου καθώς τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και κυρίως σε Μεσσηνία-Λακωνία-Αργολίδα-Κύθηρα μέχρι και την Κρήτη.

Ισχυρές βροχές τις βραδινές ώρες της Τρίτης και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα σημειωθούν και στα νησιά του κεντρικού και νότιου Ιονίου ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα(βόρειο Ιόνιο-Ήπειρος-δυτική&κεντρική Στερεά μέχρι και την βορειοδυτική Πελοπόννησο). Μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα τείνουν να εξασθενούν και κυρίως στην βορειοδυτική Ελλάδα.

weather-in-greece.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...