Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ: Ο Οδυσσέας, οι άλλοι 3 «δελφίνοι» και ο «άγνωστος Χ»!

ΠΑΣΟΚ: Ο Οδυσσέας, οι άλλοι 3 «δελφίνοι» και ο «άγνωστος Χ»!
Στην «επόμενη μέρα», με φανερούς και κρυφούς «δελφίνους» να βρίσκονται ήδη σε θέση μάχης, προχωρά το ΠΑΣΟΚ μετά την αμετάκλητη απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μη διεκδικήσει επανεκλογή στην ηγεσία του, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους.
Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από την Αρκαδία, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τη Φώφη Γεννηματά και τον Θ. Χειμωνά που διεκδικούν την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για κάποοιον «άγνωστο Χ» που μπορεί να προκύψει στην πορεία.
Ειδικότερα, για τον Οδυσσέα, αναφέρεται: «Ο πρώτος που έκοψε το νήμα και μάλιστα έκανε τη σχετική ανακοίνωση κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Προέρχεται από τη νεότερη γενιά στελεχών (όπως και οι δύο ευρωβουλευτές, ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή), πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Ελιάς και τάσσεται υπέρ της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ σε ένα νέο μεταρρυθμιστικό κεντροαριστερό κόμμα σε συνεργασία με άλλα όμορα σχήματα.
Zητούνται συμμαχίες
Οι γνωρίζοντες λένε ότι η κάθοδός του θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από τη στάση των στελεχών της γενιάς του -δηλαδή εάν θελήσουν να διεκδικήσουν την ηγεσία και άλλοι «μικρότεροι», όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, τότε περιπλέκεται η υπόθεση. Και αυτό γιατί για να καταφέρει κάποιος να φτάσει στη... βρύση και να πιει νερό, να καταθέσει δηλαδή υποψηφιότητα, πρέπει να έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές του 1/10 των συνέδρων (περίπου 350 υπογραφές).»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...