Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι το τέλος Μαΐου!

Πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι το τέλος Μαΐου!
Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο Μάης μέχρι το τέλος του με αρκετές εναλλαγές βροχών και καταιγίδων αλλά και διαστημάτων με ηλιοφάνεια και ζέστη.
Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με γενικά καλό καιρό την Δευτέρα και την Τρίτη εκτός από την Ήπειρο-Μακεδονία αλλά και την Θράκη όπου θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα καταιγίδες οι οποίες θα είναι ισχυρές κυρίως την Δευτέρα.
Από το βράδυ της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη θα κινηθεί κάποια συννεφιά από τα νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας και θα δώσει βροχές στην Κρήτη,την Πελοπόννησο ,τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου-Δωδεκάνησα. Μέσα στην Τετάρτη βροχές θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας (Πελοπόννησο-Ανατολική Στερεά Ελλάδα-Θεσσαλία-Ήπειρος-Μακεδονία και Θράκη).
Άστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη-Παρασκευή όμως με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που δεν αποκλείεται να είναι έντονες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Τέλος όπως δείχνουν τα στοιχεία ο άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεχίσει και το Σαββατοκύριακο με μπόρες και καταιγίδες.
http://weather-in-greece.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...