Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Έλλη Αρτοπούλου μιλάει για πρώτη φορά … για όλα στο «ΝΕΟ Magazino»!

Η Έλλη Αρτοπούλου μιλάει για πρώτη φορά … για όλα στο «ΝΕΟ Magazino»!
Η εκπομπή «Έλλη..νες» φιλοξενούνται στο γνωστό περιοδικό ΝΕΟ Magazino που μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του, σε όλη την Πελοπόννησο και σε χιλιάδες αντίτυπα!


Η Έλλη Αρτοπούλου μιλάει για πρώτη φορά … για όλα!

Μια πολύ ευχάριστη συνέντευξη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.. Εξηγεί, ποιοι είναι οι δικοί της «Έλλη…νες», τους στόχους και τα όνειρα, το χρόνο που πέρασε, για τα «δεμένα χέρια» της νέας γενιάς, για την αγάπη της για τη μουσική, τι δεν της αρέσει στους Έλληνες, εάν έχει ποτέ «μετανιώσει» για… καλεσμένο της στην εκπομπή, για το πώς ξεκίνησαν οι «Έλλη…νες», σε ποιους ανθρώπους οφείλει την επιτυχία της, ποιες εκπομπές η ίδια παρακολουθεί στην τηλεόραση και γιατί … και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα!

Την συνέντευξη μπορείτε να την δείτε on line στην επίσημη σελίδα στο Facebook Neo Magazino facebook.com/neomagazinopel, κάνοντας like και τις επόμενες μέρες on line στο site neomagazino.gr!

Η ίδια λέει μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία»: «Σε όλη την ομάδα του ΝΕΟ Magazino αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά τους, αλλά και τον αξιοζήλευτο επαγγελματισμό τους! Θέλω να τους ευχαριστήσω για το όμορφο κάλεσμα τους, αλλά την ζεστή φιλοξενία τους!

Η συνέντευξη αυτή είναι με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που με εξουσιάζει… Είναι αυτό που είμαι εγώ… Εύχομαι να σάς ταξιδέψει όμορφα και να σάς αφήσει έστω ένα κομματάκι νότας αισιοδοξίας, να σάς πλημμυρίσει με το συναίσθημα της αγάπης και της ειλικρίνειας, να σάς φέρει πιο κοντά στους «Έλλη…νες» μας .

Θα ήθελα όλους να σας ευχαριστήσω που μας τιμάτε με την παρουσία σας στο kalimera-arkadia.gr και για την μεγάλη αγκαλιά σας στην εκπομπή «Έλλη..νες» και να σας υποσχεθούμε πως τα καλύτερα … έρχονται»!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...