Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν για όλα … απευθείας από το Στρασβούργο! (vd)

«Έλλη…νες»: Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν για όλα  … απευθείας από το Στρασβούργο! (vd)
Απευθείας από την έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο της Γαλλίας, το «Καλημέρα Αρκαδία» φιλοξένησε δύο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τον Λάμπρο Φουντούλη και τον Ελευθέριο Συναδινό.


Οι δύο ευρωβουλευτές ήταν καλεσμένοι στους «Έλλη...νες» και απάντησαν στα ερωτήματα της Έλλης Αρτοπούλου.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, με τον Λ. Φουντούλη να εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Για την Ελλάδα, τονίζει ότι δεν πιστεύει προς το παρόν να έχουμε τέτοιο πρόβλημα. «Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν γυρίσει το μάτι τους από την πείνα» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για την Ελλάδα που δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους Έλληνες.

Ο Ελ. Συναδινός, από την πλευρά του, είπε ότι το συμβάν της Γαλλίας δεν θα είναι το μοναδικό. Όσο για την Ελλάδα, είπε ότι σε πρώτο χρόνο δεν υπάρχει κίνδυνος για την πατρίδα μας, αλλά πρέπει να ανησυχήσουμε από το μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών, που έχει εισρεύσει στη χώρα μας.

Στη ερώτηση της Έλλης Αρτοπούλου για το τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα για να κρατήσει τα παιδιά της που φεύγουν στο εξωτερικό, ο Λάμπρος Φουντούλης είπε ότι η λύση είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, με αξιοπρεπείς μισθούς και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα νιάτα της χώρας.

Όσο για τους ανασφάλιστους, ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, μίλησε για ρατσισμό κατά των Ελλήνων στο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο εξυπηρετεί δωρεάν μόνο λαθρομετανάστες.

Στη συνέχεια, ο Ελεύθερος Συναδινός μίλησε για τα άδεια ταμεία στα ασφαλιστικά ταμεία. «Μειώνοντας τις συντάξεις, δεν λύνεται το ασφαλιστικό, είναι ένα τρικ», είπε.

Για τις συνέπειες της κρίσης, ο κ. Συναδινός ανέφερε ότι οι Έλληνες σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους και να ζεσταίνουν τα σπίτια τους, εξαιτίας των ακριβών καυσίμων.

Για την δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, που δεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Ποντίων, ο Ελ. Συναδινός είπε πως όλοι πιστεύουν τα ίδια στο ΣΥΡΙΖΑ και για το θέμα αυτό, αλλά και για το όνομα των Σκοπίων. Χαρακτήρισε «αμόρφωτο» και «άθεο» τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων που δεν έχει καν πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης.

Για το αν η Ελλάδα είχε Κυβέρνηση Χρυσής Αυγής, ο Λάμπρος Φουντούλης, είπε ότι μία πρώτη απόφαση θα ήταν συνταγμένα να φύγει από το ακριβό ευρώ και να ξεκινήσει αγροτική παραγωγή χωρίς ποσοστώσεις και εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου από τα εδάφη της.
Τέλος, για τους Έλληνες που θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα σπίτια τους, από τους πλειστηριασμούς, ζήτησαν οι Έλληνες να είναι ενωμένοι και να αποτρέψουν αυτά τα σχέδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...