Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου ετοιμάζονται στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας

Για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου ετοιμάζονται στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας

Εκδηλώσεις θα γίνουν στο χωριό Ριζοσπηλιά της Γορτυνίας για την εορτή του Αγίου Νικολάου. Η Γιάννα Σκουμπούρη – Ηλιοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Ριζοσπηλιωτών) αναφέρει σε μήνυμα της μέσω του «Καλημέρα Αρκαδία»:

«Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες η χρονιά φτάνει στο τέλος της !!!

Πριν να πούμε όμως το τελευταίο αντίο στη χρονιά που φεύγει ας βρεθούμε στο χωριό μας, την όμορφη Ριζοσπηλιά, με την γιορτή του Αγίου Νικολάου. Ο Σύλλογός μας θα βρίσκεται εκεί για να τιμήσει την εκκλησία και το χωριό μας και σας περιμένει. Σας ενημερώνουμε ότι:

στις 6 Δεκεμβρίου - ημέρα Παρασκευή - το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο πανηγυρικός Εσπερινός και στις 7 Δεκεμβρίου - ημέρα Σάββατο, η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, με Αρτοκλασία από τον Σύλλογό μας αλλά και με μικρή γιορτή στο Πολιτιστικό μας Κέντρο η οποία θα είναι προσφορά του Συλλόγου μας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες Παρά την κρίση που περνάμε, ας κάνουμε μια προσπάθεια, όσοι περισσότεροι φυσικά μπορούμε, να βρεθούμε στ’ αγαπημένο μας χωριό, στην όμορφη Ριζοσπηλιά, ώστε να δώσουμε λίγη χαρά στους εκεί Συμπατριώτες μας!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...