Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και καρναβάλι στο Βαλτεσινίκο!

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και καρναβάλι στο Βαλτεσινίκο!

Ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»,"εύχεται από καρδιάς η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, χαρά, ευτυχία και πάνω από όλα έμπνευση και δημιουργικότητα. Η δημιουργικότητα είναι αυτή που προσφέρει ζωντάνια και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.


Tα Χριστούγεννα ανταμώσαμε και πάλι όλοι παρέα στο χωριό μας και διοργανώσαμε με πολλή όρεξη και μεράκι διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά του χωριού μας και όχι μόνο. Είδαμε ταινίες στην αίθουσα του συλλόγου, φτιάξαμε διάφορες κατασκευές παίξαμε επιτραπέζια και δημιουργήσαμε όλοι μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Περάσαμε πολύ καλά και σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε….

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα γιορτάσουμε το τελευταίο σαββατοκύριακο των Αποκριών (21-23/2) όλοι μαζί στο Βαλτεσινίκο, ξεφαντώνοντας και τιμώντας παραδοσιακά έθιμα του τόπου μας. Λοιπόν, Σάββατο απόγευμα μαζευόμαστε όλοι στο χώρο του συλλόγου, φέρνουμε στολές ή υφάσματα (κι όποιος δεν έχει θα του δώσουμε εμείς) και βγαίνουμε στους δρόμους. Όποιος αποφασίσει να μη συμμετέχει και να μείνει σπίτι, να ξέρει ότι θα του χτυπήσουμε την πόρτα… Την Κυριακή εννοείται οργανώνουμε καρναβάλι στους δρόμους του χωριού με παραδοσιακούς χορούς, γαϊτανάκι, τσουκαλόκαυτο, μεζέδες κάψιμο καρνάβαλου και ότι άλλο προκύψει… Σας περιμένουμε όλους….

Επειδή ξέρουμε ότι πολλοί από εμάς μένουν στην Αθήνα και δυσκολεύονται να έρθουν στο χωριό, αποφασίσαμε να διαθέσουμε και φέτος  πούλμαν, σε πολύ χαμηλή τιμή. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2114085749, 6941553204, 6971655318. Προλάβετε… Το πούλμαν θα ξεκινήσει Σάββατο πρωί (21/2)και θα επιστρέψει Καθαρά Δευτέρα (23/2) απόγευμα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...