Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση Σφυρή για δημιουργία μνημείο Ηρώων Γορτύνιων

Πρόταση Σφυρή για δημιουργία μνημείο Ηρώων Γορτύνιων
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας ο Περιφερειακος Σύμβουλος του ΚΚΕ κ. Γόντικας Νίκος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών του κόμματος, παρουσίασε φωτογραφικό και ιστορικό αφιέρωμα με τίτλο οι Αλύγιστοι του Μωριά το οποίο και αφορά τους εκτελεσθέντες του έκτακτου στρατοδικείου Τριπόλεως της χρονικής περιόδου 1947-1949.
Το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής κ. Σφυρής Μιχαήλ ο οποίος αφού εξήρε το έργο και την προσπάθεια αυτή -στην οποία καταγράφονται και αρκετοί συμπατριώτες του από το Βαλτεσινίκο- τόνισε την αναγκαιότητα δημιουργίας μνημείο Ηρώων Γορτύνιων πεσόντων στα διάφορα πεδία μαχών.
Το δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα επικροτώντας ουσιαστικά την πρωτοβουλία ανέγερσης μνημείου στην τοποθεσία Μάιθανάση στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.

1 σχόλιο

  • Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου
    Κυριάκος Τσαφαράς του Κωνσταντίνου Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ..Καλό ότι γίνετε...Ας μην ξεχνάμε και τους ογκόλιθους που οι προγονοί μας δημιούργησαν και τώρα μαραζώνουν πολλές φορές ξεχασμένοι από την Δημοτική Αρχή,όσο κι αν συγκινούν τους διαβάτες τους.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...